Vali Yıldırım,Türk Halk Müziği korosu konserine katıldı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü sebebiyle "Atatürk'ün Sevdiği Türküler" konserine katıldı.

Tekirdağ 11.11.2021 15:00:00 0
Vali Yıldırım,Türk Halk Müziği korosu konserine katıldı

Programa Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb Osman Kılıç, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

KONSER 'KIRMIZI GÜLÜN ALI VAR' İSİMLİ PARÇAYLA BAŞLADI

 

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenen “Atatürk'ün Sevdiği Türküler" konserinin açılış konuşmasını Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu yaptı. Ardından Koro Şefi Saffet Acat yönetiminde sahne alan koro ve saz ekibi, “Kırmızı Gülün Alı Var”  şarkısı ile konsere başladı. Daha sonra konserde Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği 13 Şarkı seslendirildi.

 

 

VALİ YILDIRIM ORKESTRA ŞEFİNE ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Konser, Vali Aziz Yıldırım’ın orkestra şefi Saffet Acat’a çiçek takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son erdi.

Haber/Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10