Bahar: Adaylığını açıklamaya şikayetle başladılar

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Hüseyin Bahar, geçtiğimiz günlerde oda seçimlerine adaylığını açıklayan Necati Aksu ve Erkan Zümbül'ün iddialarına yanıt verdi. Esnaf San

Çerkezköy 19.11.2021 16:03:00 0
Bahar: Adaylığını açıklamaya şikayetle başladılar

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Hüseyin Bahar düzenlediği basın açıklamasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İKİ ADAYI ELEŞTİRDİ

 

2022 yılında yapılacak olan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine adaylığını açıklayan Necati Aksu ve Erkan Zümbül’ün odayla ilgili iddialarına cevap veren Başkanvekili Hüseyin Bahar, “ Esnaf Sanatkârlar Odası seçimlerine başkan adayı olacağını açıklayan kişilerin tamamı basın açıklamasıyla ağız birliği edercesine mevcut başkan ve yönetimini oda üyelerine şikâyet ederek işe başladılar. Hizmet konusunda yasalar çerçevesinde yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışan bir yönetimin olduğunu unutmamalılar. Uzun yıllar hizmet tecrübesiyle sorunlara kalıcı pratik çözümler üreten yönetimin içinde olan birisi olarak ben diyorum ki değişim istemek en doğal haktır. Vizyonunu neler yapabileceğini ne gibi eksiklikler gördüğünüzü üyelere açıklayın ki inandırıcı olsun, diğer konu genç kadrolarla yola çıkacağız diyorsunuz esnaf odasına kayıtlı 18 yaşından 80 yaşına kadar kayıtlı aktif üye var. Yönetim Kurulumuzun tamamına yakını da genç ve orta yaş grubundan oluşuyor. Gençlerin dinamiğine, yaratıcı fikirlerine ihtiyaç var ancak tecrübe de önemli. Büyük bir topluluğa sahip kuruluşumuza liderlik edecek kişilerinde duruşu, mazisi, hizmet kabiliyeti önemli. Çekilsinler birazda ben yapayım mantığı ile kurumsallaşmış bir kuruluşun idare edilmesi ham bir düşüncedir. 2022 yılında Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçim tarihi belirlendiğinde önemli açıklamalarda bulunacağımı ifade ederek kamuoyuna ve üyelerimize selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10