Belediyenin kursları yeni dönem kursiyerlerle devam ediyor

Ergene Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak verilen meslek edindirme kursları yeni dönem kursiyerleri ile devam ediyor. Ergene Kültür Merkezinin Ergene Belediyesi'ne devredilmesiyle planladıkları birçok k

Ergene 25.11.2021 15:37:00 0
Belediyenin kursları yeni dönem kursiyerlerle devam ediyor

Meslek edindirme kurslarından biri olan Bilgisayar destekli muhasebe kursu yeni dönem kursiyerleri ile başladığını kaydeden belediye yetkilileri, “Hafta içi belirlenen gün ve saat aralıklarında Ergene Belediyesi Kültür Merkezinde derse giren kursiyerlerin almış oldukları eğitimlerden memnun olduklarını, fırsat bulmaları halinde Ergene Belediyesi tarafından ücretsiz bir şekilde düzenlenen diğer kurslara da başvuracaklarını belirttiler” ifadelerini kullandı. 

 

ÖNCELİKLE MUHASEBE HAKKINDA BİLGİLER VERİLİYOR

 

Yetkililer ayrıca, bilgisayarlı muhasebe kursunda kursiyerlere öncelikle muhasebe hakkında bilgiler aktarıldığını bunun yanı sıra bilgisayarda kullanılan muhasebe programlarını da etkin ve işlevsel bir şekilde gösterilerek uygulamalı olarak kursiyerlere aktarıldığını da belirtti.

 

“BİRÇOK VATANDAŞIMIZI İŞ SAHİBİ YAPMAYI HEDEFLİYORUZ”

 

Ergene Kültür Merkezinin Ergene Belediyesi’ne devredilmesiyle planladıkları birçok kursu hayata geçirdiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevgi Kenti Ergenemizde meslek edindirme kurslarımız ile birçok vatandaşımızı iş sahibi yapmayı hedefliyoruz. Ergene Belediyesi olarak sosyal belediyecilik ile yaptığımız çalışmalarla halkımıza her alanda dokunan işler yaparak faydalı olma gayretimizi sürdürüyoruz. Ergene’de vatandaşlarımıza her zaman destek verdik vermeye de devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/ Fatma Nur VURAL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10