Zorlu karşılaşmada gülen çıkmadı

TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Kırklarelispor deplasmanda zirve hesapları yapan Isparta 32 Spor Kulübüne konuk oldu. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde karşılıklı

29.11.2021 18:00:00 0
Zorlu karşılaşmada gülen çıkmadı

Isparta Atatürk Stadymunda oynanan karşılaşmayı Safa Yılmaz yönetirken, yardımcılıklarını ise İlke Akman, Tuncay Ercan yaptı. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Alp, Şamil, Efşan, Kadir, Said, Ertuğrul, Mustafa, Furkan, Arif, Taner, Mustafa ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Kırklarelispor ise Mehmet, Canberk, Uğur, Furkan, Serhat, Ferhat, Emre, Çağrı, Davut, Şevki ilk onbiri ile çıktı.

 

BERABERLİKLE SONUÇLANDI

 

Zirveyi yakından ilgilendiren önemli karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile çıktı. İlerleyen bölümlere doğru taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip Kırklarelispor savunmasını geçmekte zorlandı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekip Taner Gümüş’un ayağından bulduğu golle öne geçti. Çabuk toparlanan Kırklarelispor 66’ıncı dakikada Fehmi Güneş ile beraberliği sağladı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Isparta 32 Spor Kulübü puanını 22 yaparken, yenilmezlik serisini sürdüren Kırklarelispor ise bu beraberlikle puanını da 19 yaptı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10