Başkan Akay çalışmaları yerinde inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe genelinde farklı noktalarda devam eden park ve yeşil alan çalışmalarını yerinde inceledi. Bağlık Mahallesi Aşık Veysel Sokak'taki 3 bin 724 metrekarelik al

Çerkezköy 29.11.2021 18:11:00 0
Başkan Akay çalışmaları yerinde inceledi

Çalışmaların tamamlanmasıyla kentimize yeni ve modern yaşam alanları kazandıracaklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yeni parklarımızdan birini İstasyon Mahallemizde Poyraz Sokak’taki 2 bin 571 metrekarelik alan üzerine yapıyoruz. Buradaki parkımızda yetişkinler için fitness alanı, çocuklarımız için oyun alanı, gençlerimiz için basketbol ve futbol sahası yapıyoruz. Parkımızda ayrıca yürüyüş ve dinlenme alanları bulunuyor” dedi.

 

 

 

İKİ YAŞAM ALANI KAZANDIRACAĞIZ

 

İlçeye kazandırılacak bir diğer yaşam alanının ise Fatih Mahallesi Şeyma Sokak’ta 3 bin 480 metrekarelik bir alan üzerine yapıldığını kaydeden Akay, Bağlık Mahallesi’nin iki farklı noktasında da yeni park alanları yapım çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Bağlık Mahallesi Aşık Veysel Sokak’taki 3 bin 724 metrekarelik alan ile Yaldız Sokak’taki 4 bin 213 metrekarelik alan üzerinde park yapım çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Akay, “Parklarımızda yetişkinler için fitness alanı, çocuklarımız için oyun alanı, gençlerimiz için basketbol sahası ve futbol sahası yapıyoruz. Bu parklarımızda ayrıca yürüyüş ve dinlenme alanları da bulunuyor” dedi.

 

DAHA GÜZEL VE DAHA YAŞANABİLİR BİR ÇERKEZKÖY İSTİYORUZ

 

Akay, “ Çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlamak istiyoruz. Parklarımızda aydınlatma ve otomatik sulama sistemleri de yapılıyor. Bu parklarımızın yapımlarının tamamlanması ile birlikte yaklaşık 14 bin metrekarelik park ve yeşil alanı daha vatandaşlarımızın kullanımına kazandırmış olacağız. Daha yeşil, daha güzel, daha yaşanılabilir bir Çerkezköy için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10