Tunç Steak Restaurant'a görkemli açılış

İşletmeciliğini Seçkin Tunç'un yaptığı Tunç Steak Restaurant Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü sosyal tesisleri içerisinde hizmete açıldı.

Çerkezköy 1.12.2021 17:32:00 0
Tunç Steak Restaurant

Dün saat 12.00’de gerçekleştirilen açılışa Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engen, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Özkan Kara, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Memleket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Çalışkan, meclis üyeleri Koray Önsel ve Beytullah Coşkun, Gökay Keleşoğlu, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Salih Yılmaz, Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Gürkan Yılmaz, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, STK temsilcileri, iş adamları ve davetliler katıldı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışta konuşan Tunç Steak Restaurant işletmecisi Seçkin Tunç yaptığı açıklamada,” Yıllardır taşımacılık sektöründe Çerkezköy ve bölgeye hizmet veriyoruz. Bu bölgede bulunan eksikliği tamamlamaya çalışalım dedik. İnşallah yeni mekanımızı beğenmişsinizdir. Bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için de teşekkür ediyorum. Mekanımızı sizlere layık bir şekilde yapmaya çalıştık” dedi.

 

Tunç ailesine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “Bu zor pandemi döneminde böyle bir cesaret gösterdikleri için teşekkür ediyorum. El birliği ile güzel bir mekan yaratmaya çalıştık. Rabbim bol kazançlar versin. Burada sizleri en iyi şekilde ağırlayacağına kalpten inanıyorum. İşletmenin bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Açılış kurdelesinin protokol üyeleri tarafından kesilmesinin ardından davetlilere yeni işletmede ikramlarda bulunuldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10