Kapaklı Belediyesi yeni sosyal tesis açtı

Kapaklı Belediyesi, 2 yeni sosyal tesisi vatandaşların hizmetine sundu. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin," Tesislerimizin hayırlı olmasını diliyor, halkımızı sosyal tesislerimize bekliyorum" ifa

Kapaklı 1.12.2021 17:40:00 0
Kapaklı Belediyesi yeni sosyal tesis açtı

İsmetpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Parkı içerisinde 200 metrekare kapalı alan ve Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Parkı içerisinde hayata geçirilen tesislerin, vatandaşlara dört mevsim, aileleri ve sevdikleriyle kaliteli hizmeti sunacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, tesislerin hayırlı olmasını dileyerek vatandaşları tesislere davet etti.

 

“BÜLENT ECEVİT PARKI KALİTELİ SOSYAL AKTİVİTE ALANLARINDAN BİRİNE DÖNÜŞTÜ”

 

Tesisleri inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İştirak şirketimiz KENTAŞ tarafından revize çalışması gerçekleştirilen İsmetpaşa Mahallesi’nde 2 bin metrekare açık alan üzerine kurulu Bülent Ecevit Parkı bölgemizin kaliteli sosyal aktivite alanlarından birine dönüştü. Vatandaşlarımızın uğrak noktası haline dönüşen parkta kaliteli hizmeti yılın her ayına yayabilmek için 200 metrekare kapalı alanı daha kazandırdık. Vatandaşlarımız kış mevsiminde de aileleri ve sevdikleriyle gelerek keyifli vakit geçirebilecek.” dedi.

 

“HALKIMIZI SOSYAL TESİSLERİMİZE BEKLİYORUM”

 

Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Ali Baba Parkı içerisinde hayata geçirilen tesiste de incelemelerde bulunan Başkan Çetin, “Cumhuriyet Mahallemize kazandırdığımız Ali Baba Parkımız içerisinde iştirak şirketimiz KENTAŞ tarafından işletilecek tesis ile mahalle sakinlerimize hizmet vereceğiz. Tesislerimizin hayırlı olmasını diliyor, halkımızı sosyal tesislerimize bekliyorum” dedi.Başkan Çetin, sosyal tesislerin sayısını artırmak için çalıştıklarını da kaydetti.

 

Haber/Fatma Nur VURAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10