İnşaat ustasının evinden çıktı

Uyuşturucu ile mücadelesini aralıksız sürdüren Tekirdağ Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekip

Çerkezköy 15.12.2021 18:35:00 0
İnşaat ustasının evinden çıktı

Tekirdağ Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Saray veKapaklı’dason zamanlarda sokaklarda ve okul önlerinde uyuşturucu satışının yapıldığı yönde ihbar aldı. Uyuşturucu tacirlerini altı ay boyunca teknik takibe alan jandarma ekipleri uyuşturucuları piyasaya inşaat ustası M.K’nin sürdüğünü belirledi.

 

UYUŞTURUCU SATIŞINDAN GAYRİMENKUL ALMIŞ

 

Operasyon için düğmeye basan Jandarma ekipleri M.K’yi uyuşturucu satarken suçüstü yakalarken, M.K’ninÇukuryurt Mahallesi’nde bulunan evinde yapılan aramada ise bodrum katında  su bidonlarının içinde torbalara ve kavanozlara  konmuş 27 kilogram esrar, 1 adet hassas terazi ile M.K.’nin üzerinde ise 6 bin lira para ele geçirildi. M.K.’nin uyuşturucunun kilosunu 20 bin TL ‘ye sattığı ifade edilirken son zamanlar çok sayıda gayrimenkul aldığı belirtildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan M.K.’nin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10