Pera talihlileri altınlarını aldı

Pera Villa Pastaneleri tarafından geleneksel yılbaşı pastalarının içerisine konan 20 altının talihlileri Pera Villa Pastanelerinden altınlarını aldılar. Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin

Çerkezköy 12.01.2022 12:44:00 0
Pera talihlileri altınlarını aldı

Müşterilerinin yılbaşı gecesine pastalarıyla tat, hediye altınlarıyla renk katan Pera Villa Pastaneleri, 31 Aralık’ta aldıkları yılbaşı pastasından altın çıkan 20 şanslı müşterisini Pera Villa Pastaneleri’nin şubelerinde ağırladı ve pastadan çıkan altınlarını takdim etti. 

 

ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DA SÜRDÜRECEĞİZ

 

Pasta ve Cafe sektöründe Kapaklı, Çerkezköy ve Çorlu şubeleriyle bölge halkına her gün taze gıdayıkaliteli şekilde sunmanın sorumluluğu ve bilinci ile üretim yaptıklarını kaydeden Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk, “ Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi olan yaş pastayı daha tatlı hale getirmek, damaklarda bıraktığımız tadı zihinlerde bırakmak için böyle bir yola başvurduk. Bunu üç dört yıldır sürdürüyoruz. Önümüzdeki yıllarda sürdürmeyi planlıyoruz. Bu şekilde hem müşterilerimize hem de kalitemize verdiğimiz değeri pekiştiriyoruz. Bu yıl ki 20 altının sahibi müşterimiz pastanın içinden çıkan altın kazandınız yazısı ile pastanelerimize gelerek altınlarını teslim ettik. Yılbaşı gecesi sattığımız yaş pastaların içinden çıkan altınların yeni yılan ilk haftasında sahiplerine dağıtmanın mutluluğunu yaşadık. 2022 yılının ülkemize, bölgemize, Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu’daki tüm müşterilerimize sağlık mutluluk, huzur getirmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

 

İŞTE KAZANAN İSİMLER

 

Pastadan ‘altın kazandınız’ yazısı çıkan şanslı talihliler ise Dilek Kıran, Nurşen Sönmez, Orhan Öztürk, Kübra Karakoç, Sedat Akgün, Yücel Ülkü, Burhan Ersin, Gülsüm Işık, Azize Bulut, Gökhan Gözgöz, Zeynep İnalgaç, Mehmet Atılgan, Turgay Ercan, Umut Kıran, Betül Top, Tarık Öztürk, Bilal Öztürk, Selami Yıldırım, Ahmet Can Can ve Ali Arıcı oldu.

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10