Türker: Güçlü kadro ile her zaman kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz

Özel İrmet Hospital Hastanesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Çerkezköy ve Kapaklı'da ki basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. Hastane kadrosunu güçlendirmek için y

Çerkezköy 13.01.2022 16:00:00 0
Türker: Güçlü kadro ile her zaman kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz

Kapaklı’da bulunan Mandalı Restoran’da gerçekleştirilen kahvaltıya Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanları Jin. Op. Dr. Ahmet Türker ve Jin. Op. Dr. İrfan Tombalak, Başhekim Dr. Mehmet Baş, İcra Kurulu üyesi Ömer Kılınç, Genel Müdür Alper Atasoy, Genel Müdür Yardımcısı Leyla Alkan, Kurumsal Pazarlama Koordinatörü Emre Alkan, Kurumsal İletişim Sorumluları Uğur Gürkan, Kübra Keskin Işık ve gazeteciler katıldı.

 

GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM

 

Gece gündüz demeden her türlü koşulda fedakarca haber peşinde koşan gazetecilerin gününü kutlayan ve görevinde başarılar dileyen Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Jin. Op. Dr. İrfan Tombalak, “ Ben 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün nereden doğduğunu merak ettim ve tarihçesine biraz baktım. 1961 yılında Dokuz Patron Olayının olarak ortaya çıkıp, 212 sayılı kanun ile 4 Ocak 1961 yılında kabul edilmesi, 10 Ocak 1961’de Resmi Gazete’de onaylanınca bugünün Çalışan Gazeteciler Bayramı olarak kutlanmasına karar verilmiş. Bunun yanında tabi 1961 - 1971 yılları arasında Çalışan Gazeteciler Bayramı kutlanırken, 1971 yılında Askeri Muhtırası ile birlikte gazetecilerin bazı hakları elinden alındıktan sonra 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olarak günümüze kadar kutlanmaktadır. Bu 9 gazete patronları içerisinde en çok dikkatimi çeken, Cumhuriyet Gazetesi’nin de buna aynı şekilde imza atması ve o zamanlar siz değerli gazetecilerin 3 gün boyunca basın isminde bir gazete yayınlamışsınız ve Türkiye’yi habersiz bırakmamışsınız. Bundan dolayı sizlere teşekkür eder, görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

KALİTELİ HİZMET SUNMAK AMACINDAYIZ

 

Davetlerine icabet eden basın mensuplarına teşekkür eden İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Jin. Op. Dr. Ahmet Türker, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir araya geldik. Karda kışta, gündüz gece, soğuk sıcak demeden, dürüst, tarafsız, hiç kimsenin etkisi altında kalmadan haber yapan tüm gazetecilerimizin bu özel gününü kutluyoruz. Hastanemize iki yeni takviye yaptık. 30 yıldır Acıbadem Hastanesinden tanıdığım Mehmet Baş hastanemizin yeni başhekimi oldu. Ayrıca deneyimlerinden yararlanmak üzere Ömer Kılınç’ı da İcra Kurulu üyesi olarak hastane bünyemize kattık. Kendisi hastanemize destek verecek. Eğitim ve kaliteyi artırmak, Çerkezköy’e, bölgemize ve tüm dünyaya kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak amacındayız” diye konuştu.

 

HASTA POTANSİYELİMİZ DE VARDI

 

Türker, “18 yıl önce yönetim kurulu arkadaşımız İrfan Tombalak ile birlikte bu yola çıktık. Bu sektöre girmemize yol açan en önemli neden ise o dönemlerde mevcut hükümetin artık özel sektöre ağırlık vereceğini söylemesiydi. Memurların, işçilerin, emeklilerin de özel hastanelerden faydalanabileceğini söylemesiydi. Bu bize gerçekten güç vermiştir. Ayrıca kendi hasta potansiyelimiz de vardı ve Çerkezköy’ün sevilen hekimleriydik. Hükümetimizin açıklamalarının ardından özel hastane kurma fikri bizde oluştu ve hemen eyleme döktük” dedi.

 

87 ÜLKEDEN GELEN HASTALARIMIZ VAR

 

Çerkezköy’de sağlık konusunda çok önemli bir mesafe kat edildiğini ifade eden Türker, “İrmet Hospital olarak yaptığımız doktor atamaları ve güçlü kadro ile her zaman kaliteli hizmet vermeyi amaçladık. İrmet Hospital ailesi olarak sağlıkta elde ettiğimiz başarıyı daha da artırmak, dünyaya daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak amacı ile çalışıyoruz. Başarımız sadece ülke sınırları içerisinde kalmıyor. 87 ülkeden gelen hastalarımız var. Avrupa ülkelerinde ve diğer ülkelerde devletin masrafını karşılamadığı ya da uzun süre bekleme listesine aldığı hastalar, hastanemizi tercih ediyor. Amerika, Çin, Bulgaristan, Yunanistan, Afrika ülkeleri, Avustralya, Kanada ve daha birçok ülkeden hastanemize gelen hastalarımıza sağlık hizmeti sunmaktayız. Ayrıca uluslararası tarafsız bir komisyon olan SRC (SurgicalReview Corporation) tarafından verilen “Center of Excellence" Mükemmeliyet Merkezi Akreditasyon Belgesi’ni almaya hak kazanarak, sağlık sektöründeki başarımızı bir kez daha taçlandırdık” ifadelerini kullandı.

 

ŞİDDET EN KISA ZAMANDA SON BULSUN

 

Türker, “ Pandemi dönemine bir kez daha gördük ki sağlık çok daha fazla önem kazandı. Koronavirüs salgını, sağlık yöneticileri ve sağlık çalışanları adına oldukça zorlu geçmektedir. Bu süreçte sağlık çalışanları fedakarca görevlerini yerine getirmiştir. Sağlık çalışanlarımız bazen de istemediğimiz durumlarla da karşı karşıya geliyorlar. Hekim arkadaşlarımız şiddet görüyorlar ve sağlık çalışanlarına kaba kuvvet uygulanmaktadır. Bunlar görmek ve duymak hiç istediğimiz durumlardır. Böyle olunca da hekimlerimiz yurtdışına gitmek zorunda kalabiliyor.Sağlık çalışanlarına uygulanan şiddetin en kısa zamanda son bulmasını istiyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10