Kaldırıma değil parka beyler

Çerkezköy'de her geçen gün artan fabrika sayısı ÇOSB'de artan trafiği de beraberinde getirirken, italat ve ihracat için fabrikalara gelen TIR7alrın yarattığı gelişi güzel parklar sürücü

Çerkezköy 13.01.2022 17:49:00 0
Kaldırıma değil parka beyler

Çerkezköy’de TIR’ların hem Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin parkında hem de özel parklarda onlarca TIR için park yeri varken, bazı sürücülerin gelişi güzel yollara ve kaldırımlara TIR’ları park etmesi tepki çekiyor.

 

SÜRÜCÜLER VE VATANDAŞLARDAN TEPKİ

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde yol güzergahlarında gelişi güzel park eden TIR’ların yolları işgal ettiği yetmezmiş gibi, sorumsuz sürücülerin TIR’larını yayalar için düzenlenen kaldırımlara da park etmesi karşısında polisin ve ÇOSB’nin güvenlik personellerinin müdahale etmemesi sürücülerin ve yayaların tepkisine yol açıyor. Sürücüler ve vatandaşlar, “ Bu gelişi güzel parklar ne Çerkezköy’e ne de Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesine yakışmayan çağ dışı davranıştır. Kaldırımlar TIR’ların park için değil vatandaşların rahatlıkla yürümesi için yapılmıştır. TIR’lar 3-5 kuruş park ücreti ödememek için maalesef gelişi güzel parklarla yolları yetmezmiş gibi, kaldırımları da işgal ederek geçişlerimize engel oluyorlar. Yetkililerin bu durumu bir an evvel el atmaları gerekiyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10