Çerkezköyspor lige mağlubiyet ile başladı

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta 1.hafta oynanan 5 karşılaşma ile tamamlandı. Çerkezköyspor, ligin ilk hafta karşılaşmasında kendi evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’a mağlup olarak lige kötü bir

Çerkezköy 5.10.2011 23:47:00 0
Çerkezköyspor lige mağlubiyet ile başladı
BAL 12 Grup’ta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Çerkezköyspor Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında hiç beklemediği bir yenilgi aldı. 

HAFTAYA GENEL BAKIŞ
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 1.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor saha ve taraftarı önünde Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan temsilcimiz Çerkezköyspor ilk devrenin ilerleyen dakikalarında geliştirdiği atakta golü bularak öne geçti. Oyundan düşmeyen konuk ekip ilk devrenin son dakikalarında geliştirdiği organize atakta beraberliği sağladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde temsilcimize göre daha iyi bir futbol oynayan konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor geliştirdiği organize atakta iki gol buldu. Taraftarının desteği ile toparlanan Çerkezköyspor eksik kalan rakibi karşısında bir gol bulmasına rağmen ilerisini getiremeyen Çerkezköyspor ligin ilk haftasını puansız kapatmıştı.

YENİKÖYSPOR’U KONUK ETTİ
12.Grubun iddialı takımlarından İstanbul temsilcisi F.Karagümrükspor ise kendi evinde Yeniköyspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk dakikalarında etkili bir oyun ortaya koyan konuk ekip Yeniköyspor bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden çabuk atan F.Karagümrükspor 25.dakikada Abdullah Koparan ile beraberlik sayısını buldu. İlk devrenin kalan dakikalarında bulacağı golle avantajlı duruma geçmeye çalışan F.Karagümrükspor ilk golün sahibi Abdullah Koparan ile öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresini de konuk ekip F.Karagümrükspor 2-1 önde tamamladı.

F.KARAGÜMRÜK 4-1 GALİP
Karşılaşmanın ikinci devresinde üstünlüğünü devam ettiren F.Karagümrükspor sağlı sollu ataklarla Yeniköyspor kalesini abluka altına aldı. Golcü oyuncusu Sinan Yüksel ile bir gol daha bulan F.Karagümrükspor farkı ikiye çıkardı. Arka arkaya gelen gollerle birlikte oyun disiplinden kopan ve oyunda etkili olamayan Yeniköyspor istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın 80.dakikasında Kenan Çilingir ile bir gol daha bulan F.Karagümrükspor karşılaşmada rahatladı. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada F.Karagümrükspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

AKYAZISPOR ÜÇ FARKLA GALİP
Lig’de bir diğer mücadelede Akyazıspor ile Garajlar Taçspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip Akyazıspor karşılaşmanın 40.dakikasında Zekeriya Nalcacıoğu, 75.dakikada İslam Çabukel ve 89.dakikada Zafer Bıçak ile üç farklı üstünlük yakaladı. Rakibine maç boyunca üstünlük sağlayan Akyazıspor karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmasını bildi.

ADAPAZARISPOR ÜÇ PUANLA DÖNDÜ
Grup’ta zirve mücadele veren ekiplerden Adapazarıspor deplasmanda Vitraspor ile karşı karşıya geldi. Deplasmanda kontrolü eline geçiren Adapazarıspor karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen dakikalarında çok etkili bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın 27.dakikasında bulduğu golle öne geçen Adapazarıspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Taraftarının desteği ile beraberlik golü arayan Vitraspor ise arzuladığı beraberlik golünü bulamadı. Rakibinin beraberlik golü için geldiği dakikalarda bir gol daha bulan Adapazarıspor farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de her iki takımın geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Adapazarıspor karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
Ligin bir diğer iddialı takımı Silivrispor ise ilk hafta karşılaşmasında Beşyüzevlerspor’a konuk oldu. Karşılaşmaya etkili başlayan Beşyüzevlerspor ataklarının karşılığında bir gol bularak öne geçti. Gelen golle birlikte büyük moral bulan rakibi karşısında kontra ataklarla gol arayan konuk ilk devrenin son dakikalarında arzuladığı golü bularak skora denge getirdi. İkinci devrenin ilk dakikalarında ev sahibi olmanın avantajını iyi değerlendiren Beşyüzevlerspor 51.dakikada tekrar öne geçti.
Bu dakikadan sonra toparlanan Silivrispor beraberlik golü için rakip kalede etkili oldu. Sağlı sollu ataklarla beraberlik golü arayan konuk ekip karşılaşmanın 61.dakikasında skoru 2-2 yaptı. Kalan dakikalar ise büyük çekişmeye sahne oldu. Her iki takımında galibiyet golü için geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmazken, karşılaşmanın 83.dakikasında Silivrispor penaltıdan bulduğu golle öne geçti. Ev sahibi ekip Beşyüzevlerspor’un son dakikalarda geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Silivrispor karşılaşmadan 3- 2 galip ayrıldı. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10