'Doğal afetler karşısında çaresiziz'

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Türkiye’deki terör tehdidiyle ilgili sitemlerini dile getirirken, Van’da yaşanan elim olay sonucu hayatı

Çerkezköy 2.11.2011 20:23:00 0
ÇÖZÜM YERİ MECLİSTİR
Koçak, terör başta olmak üzere Türkiye’nin temel sorunlarının çözüm yeri olarak TBMM’yi gösterdi. Anayasa değişikliğine gidilmesi gerektiğini kaydeden Koçak, Türkiye’nin, yıllardan beri terör tehdidi ile karşı karşıya olduğunu, terörün, Türkiye’de binlerce vatan evladının can kaybına neden olduğunu ve olmaya da devam ettiğini söyledi. Terörün artık tarihin derinliklerine gömülmesi gereken bir insanlık suçu olduğunu ifade eden Koçak, terör örgütünün kan dökerek hedefine varmak istediğini ancak döktüğü her damla kanın kendi sonuna doğru bir yolculuk olduğunun farkına varamadığını belirtti.
 
“DOĞAL AFETLER KARŞISINDA ÇARESİZİZ”
Türkiye’de doğal afetler karşısında çaresiz kalındığını, yerleşim planlarının doğal afetler gözetilerek yapılması gerektiğini belirten Koçak, Van’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depreminin, millet olarak yeni büyük acılar yaşamamıza neden olduğunu söyledi..
Haber / Kader BİLGEN

0282 726 91 91
0282 747 65 10