METEM'den Van’a 55 koli umut

Van’da yaşanan deprem felaketinin ardından Çerkezköylülerin yaptığı yardımlar sürüyor. Sivil toplum kuruluşlarının bağışlarının ardından Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim

Çerkezköy 2.11.2011 20:30:00 0
 METEM
Van’da yaşanan 7.2’lik depremin ardından, yurdun dört bir yanında olduğu gibi Çerkezköylü vatandaşlar da depremzedeleri unutmuyor.
 
DUYARSIZ KALMADILAR
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalar için teknik personel yetiştiren Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) öğrencileri, aralarında topladıkları 55 koli yardımı Van’daki depremzedelere gönderdi.
 
AFETZEDELERİN İHTİYAÇLARI
METEM'deki Yeşilay Kulübü’nün organize ettiği yardım kampanyasına, okuldaki tüm öğrenciler destek verdi. Depremzedelerin ihtiyaç duyacakları malzemeleri değerlendirdikten sonra kampanyayı buna göre yürüttüklerini söyleyen öğrenciler, 55 koli yardım malzemesi hazırladı. Battaniye, çocuk bezi, çocuk maması, kuru gıda, ayakkabı, mont, oyuncak ve kitapların doldurulduğu koliler, kargo ile Van’a gönderildi. Okul öğretmenleri, öğrencilerinin felakette zarar gören mağdur vatandaşlara duyarsız kalmamalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Haber / Kader BİLGEN

0282 726 91 91
0282 747 65 10