GAZDAŞ bayramda da ısıtacak

GAZDAŞ, bayrama doğal gazın konforuyla girecek vatandaşların sayısını artırabilmek için ekiplerini genişleterek çalışmalarını hızlandırdı. Bu çalışmalar kapsamında, tesisat işlemleri

Çerkezköy 4.11.2011 20:51:00 0
 GAZDAŞ bayramda da ısıtacak

GAZDAŞ, bayram öncesi aldığı önlemlerle, tesisat çalışması hazır olan tüm Çerkezköylülerin tesisat kontrollerini gerçekleştirerek gaz açma işlemlerini tamamlayacaklarını açıkladı.

1 HAFTADA 1200 TESİSAT

GAZDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürü Tanju Koçak yaptığı açıklamada, vatandaşların bayramı sıcak ve huzurlu geçirmeleri için iç tesisat ve abonelik birimlerinde görev alan ekiplerin sayısını artırdıklarını belirtti. Çalışma saatlerinin günün yoğunluğuna bağlı olarak esnek hale getirildiğini belirten Koçak, böylece hem Kurban Bayramı’na kadar olan bir hafta içinde hem de bayram sonrası oluşacak taleplere anında yanıt verebileceklerini kaydetti. Koçak, arife günü de hizmet vererek kontrol edilen tesisat sayısını bir hafta içinde bin 200 birime ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi
 
GEÇİŞ SÜRECİ HIZLANACAK
Tanju Koçak, GAZDAŞ’ın iç tesisat firmalarıyla işbirliği içinde yürüttüğü çalışmalar sayesinde tesisat projelerinin hızlandırıldığına da dikkat çekti. Koçak’ın yaptığı açıklamalara göre: İç tesisat firmalarının projeleri şartnameye uygun şekilde eksiksiz olarak tamamlamaları ve aynı binada tesisatı tamamlanan dairelerin tek seferde doğal gaz açma işlemi için randevu almaları durumunda, daha fazla vatandaş doğal gaza kavuşabilecek. Kamu kurumları ile iletişimin sürdürülerek, bu kurumların doğal gaza geçme süreçleri de yakından takip edilecek.
 
 81 BİN ABONEYE HİZMET
2011’de Çerkezköy’de gerçekleştirilen çalışmalara da değinen Koçak, GAZDAŞ’ın abone sayısının 25 bin 200’e ulaştığını, 3 bin 192 adet servis kutusu imalatı gerçekleştirildiğini, toplamda 467 km polietilen, 53 km çelik boru hattına ulaşıldığını, böylece 81 binin üzerinde aboneye hizmet verebilecek potansiyele ulaştıklarını belirtti.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10