Sitespor ve Veliköyspor deplasmanda

Tekirdağ Süper Amatör Lig 2011-2012 futbol sezonu yarın (PAZAR) oynanacak 5 karşılaşma ile başlayacak. İlçe temsilcilerimizden Veliköyspor deplasmanda Tekirdağspor’a konuk olurken, Sitespor ise Marmaracıkspor dep

11.11.2011 23:04:00 0
Sitespor ve Veliköyspor deplasmanda
Tekirdağ Süper Amatör Lig’in ilk haftasında 5 maç oynanacak.
 
İLK MAÇLAR YARIN OYNANACAK
Tekirdağ Süper Amatör Lig 2011-2012 futbol sezonu yarın oynanacak ilk hafta maçları ile başlayacak. Marmaracıkspor, Şarköyspor, Malkaraspor, Çorluspor, Çorlu Sanayispor, Tekirdağ Anadolu Lisesispor,Tekirdağspor, Velimeşe Belediyespor’un mücadele edeceği  mücadele vereceği Süper Amatör Lig’de ilçemizi Veliköyspor ile Sitespor temsil edecek.
 
VELİKÖY HAZIRLIKLARI TAMAMLADI
Bu sezon ligde üst sıraları hedefleyen Veliköyspor ligin ilk hafta karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden Tekirdağspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeni bir yapılanmaya giderek genç isimleri de kadrosuna katan Veliköyspor hazırlık karşılaşmaları ile yeni sezona hazırlandı. Veliköyspor hafta içinde yaptığı antrenmanlarla birlikte Tekirdağspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
 
‘’TEK HEDEF GALİBİYET’’
Maç hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamlayan Veliköyspor’da tek hedef üç puan. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, sezonun ilk haftasından galibiyetle ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyerek ‘’uzun bir süredir sezon hazırlıklarımızı sürdürüyorduk. Son hazırlık karşılaşmasına çıktıktan sonra yarın oynayacağımız Tekirdağspor hazırlıklarına başladık. Hafta boyunca da Tekirdağspor maçına hazırlandık. Dün yaptığımız son antrenmanın ardından da maçın hazırlıklarını tamamladık. Lig’in ilk maçları her zaman zor geçer” diye konuştu.
 
‘’ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’’
Ahmet Sarı, ligde zirve mücadelesi vereceklerini ifade ederek ‘’Veliköyspor mücadele verdiği her yerde zirve mücadelesi verir. Önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezon da ligde zirve mücadelesi vereceğiz. Bunun için de önümüzdeki ilk engel Tekirdağspor karşılaşması olacak. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak için sahada ne yapılması gerekiyorsa hepsini yapacağız. Maçtan da galibiyetle ayrılacak gücümüz var’’ diye konuştu.
 
MAÇ SAAT 13.00’DA BAŞLAYACAK
Tekirdağspor ile Veliköyspor Namık Kemal Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.
 
‘’ZOR BİR KARŞILAŞMAYA ÇIKACAĞIZ’’
Süper Amatör Lig’de mücadele verecek bir diğer temsilcimiz Sitespor ise Marmaracıkspor’a konuk olacak. 2010-2011 sezonunda 1.Amatör Küme’yi şampiyon olarak tamamlayan Sitespor yeni sezonda üst sıraları hedefliyor. Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Marmaracıkspor karşısında zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade ederek ‘’rakibimiz ligde iddialı bir takım kurdu. Zor bir karşılaşma olacak. Ancak deplasmanda oynamamıza rağmen karşılaşmadan üç puan ile ayrılacağımızı düşünüyorum.
 
MAÇ 12.00’DE BAŞLAYACAK
Karamehmetoğlu ‘’iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Antrenmanlar dışında hazırlık karşılaşmalarına da çıktık’’ diyerek şunları söyledi:  ‘’yeni bir yapılanma yoluna gittik. Yaptığımız transferlerle kadromuzu güçlendirdik. Yarın da Marmaracıkspor karşısında galibiyet mücadelesi vereceğiz” diye konuştu. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Pazar günü oynanacak karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak.
 
HAFTANIN PROGRAMI
Haftanın bir başka karşılaşmasında ligin yeni ekiplerinden Tekirdağ Anadolu Lisesispor deplasmanda Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya gelecek. Çorlu Sanayi Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Yine ligin bir başka ekibi Velimeşe Belediyespor Velimeşe Sahası’nda Şarköyspor’u ağırlayacak. Maç 13.00’da başlayacak.

Lig’in iddialı ekiplerinden Çorluspor ise Malkaraspor ile karşı karşıya gelecek. Malkara 14 Kasım Sahası’nda oynanacak karşılaşma ise 13.00’de başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10