Meclisler bu hafta toplanacak

Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantılarının ilk oturumlarını Kurban Bayramı öncesi gerçekleştiren Çerkezköy, Kapaklı, Kızılpınar, Veliköy ve Karaağaç Belediye Meclisleri, toplantılarının

Çerkezköy 13.11.2011 21:08:00 0
Meclisler bu hafta toplanacak
Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantılarının ilk oturumlarını bayram öncesi gerçekleştiren Çerkezköy ve belde belediye meclisleri, Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantılarının ikinci oturumlarını yapmak üzere bu hafta yeniden toplanacak.
 
ÇERKEZKÖY MECLİSİ YARIN TOPLANACAK
Bayram öncesinde 1 Kasım’da ilk Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunu gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunu yarın gerçekleştirecek. Belediye Meclis Salonu’nda Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem başkanlığında saat 14.00’da gerçekleştirilecek olan toplantıda Bütçe Komisyonu, Tarife Komisyonu ve İmar Komisyonu’na havale edilen konular görüşülecek.
 
VELİKÖY İKİNCİ TOPLANTISINI YAPACAK
Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunu 1 Kasım Salı günü gerçekleştiren Veliköy Belediye Meclisi de, Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunu yapmak üzere yarın toplanacak. Hanifi Belindir başkanlığında gerçekleştirilecek olan toplantı saat 10.00’da başlayacak. Veliköy Belediye Meclisi de Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2012 Mali Yılı Bütçesini görüşerek karara bağlayacak.
 
TAHMİNİ BÜTÇE GÖRÜŞÜLECEK
İlk oturumunu 2 Kasım Çarşamba günü gerçekleştiren Kızılpınar Belediye Meclisi de Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunu 16 Kasım Çarşamba günü yapacak. Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz başkanlığında gerçekleştirilecek olan toplantı saat 14.30’da başlayacak. Kızılpınar Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2012 Mali Yılı Tahmini bütçesi ile komisyonlara havale edilen diğer konuları görüşecek.
 
KAPAKLI, PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK
Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunu 4 Kasım Cuma günü gerçekleştiren Kapaklı Belediye Meclisi de komisyona havale edilen konuları görüşmek üzere 17 Kasım Perşembe günü toplanacak. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında gerçekleştirilecek olan toplantı saat 14.00’da başlayacak.
 
KARAAĞAÇ, CUMA GÜNÜ TOPLANACAK
Aylık olağan meclis toplantısının ilk oturumunu 1 Kasım Salı günü gerçekleştiren Karaağaç Belediye Meclisi, toplantının ikinci oturumunu Cuma günü gerçekleştirecek. Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel başkanlığında gerçekleştirilecek olan toplantı saat 10.00’da başlayacak. Toplantıda, İmar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen konular görüşülerek karara bağlanacak.
 

   


0282 726 91 91
0282 747 65 10