Yaşlı adam evinde ölü bulundu

Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi'nde yalnız yaşayan 72 yaşındaki Adem Can evinde komşuları tarafından ölü olarak bulundu. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin evde yaptığı incelem

Çerkezköy 16.11.2011 00:36:00 0
Yaşlı adam evinde ölü bulundu

Kapaklı’da kendisinden iki gündür haber alınamayan 72 yaşındaki Adem Can, komşuları tarafından yalnız kaldığı evinde ölü olarak bulundu.

 

MAHALLELİ ŞÜPHELENDİ

Edinilen bilgiye göre, Kapaklı İsmet Paşa Mahallesi Arzum K Blok'ta yaşayan Adem Can iki gün boyunca ortalarda görünmeyince komşuları tarafından merak edildi. Ailesinden ayrı yaşayan Can’ın evine giderek kapıyı çalan komşular, açan olmayınca kontrol ettikleri sırada evden gelen ağır bir koku hissetti. Bunun üzerine yaşlı adamın başına bir şey geldiğini düşünen apartman sakinleri kendi yöntemleri ile kapıyı açmaya çalıştı.
 

POLİS İNCELEME YAPTI

Eve girdikten sonra odalarda yapılan aramada Adem Can’ın oturma odasında kanepe üzerinde cansız bedeni ile karşılaştılar. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis, evin etrafına güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Polisin evde yaptığı incelemenin ardından Adem Can’ın cesedi Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 

OTOPSİDEN SONRA BELLİ OLACAK

Olay yerinde toplanan mahalle sakinleri, en son dün sabah saatlerinde gördükleri Adem Can’ı bir daha görmediklerini belirterek” Dünden sonra ortalarda hiç görünmedi. Komşular olarak merak edip evine girdik ve odasında ölü olarak bulduk” şeklinde konuştu. Can’ın  asıl ölüm sebebinin otopsi sonucundan sonra belirleneceği ifade edildi.

0282 726 91 91
0282 747 65 10