PERYÖN’den insan yönetimi kongresi

Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şubesi, Beşinci İnsan Yönetimi Kongresi'ni 26 Kasım’da gerçekleştirecek. Kongre'deki oturumları, “Ekmek Teknesi” dizisinde ‘Kirli’ lakabıyla ü

Çerkezköy 21.11.2011 19:43:00 0
PERYÖN’den insan yönetimi kongresi
'NESİLDEN NESİLE YÖNETİM'
Kongre'nin içeriğine ilişkin bilgi veren PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Gülseren, “Ülkemizin nüfusu genç. Çağı hızla yakalıyoruz fakat her neslin bir sonraki nesle koçluk yapması gerekiyor. “Jetgiller” ve “Geleceğe Dönüş” filmlerinin senaryolarını gerçekleştirecek kuşaklar iç içe olmalı. Jetgillerle büyüyen nesil ile Jetgiller olarak yaşayan neslin daha mutlu ve başarılı olabilmelerinin yolu açılmalı” dedi. 
 
KADİR ÇÖPDEMİR DE GELİYOR
Kongre'ye şirketlerin yönetim kurulu üyeleri, insan kaynakları yöneticileri ve uzmanları, kurum yöneticileri, akademisyenler, danışmanlar ve öğrenciler katılacak. Ünlü radyocu ve oyuncu Kadir Çöpdemir de kongredeki oturumları yönetecek.  26 Kasım Cumartesi günü, 10.00 - 20.00 saatleri arasında Kızılpınar’daki My Tuana Tuz Otel&Spa’da gerçekleşecek Beşinci İnsan Yönetimi Kongresi'nin konuşmacıları ise şöyle: Ortadoğu Teknik Üniversitesi Geliştirme Vakfı ve Umut Vakfı Kurucusu Prof. Dr. M. Rüştü Gürkaynak, Marka Stratejisti Hakan Senbir, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi öğretim üyesi Prof Dr. Veysel Bozkurt, İTHİB Başkanı ve Gülle Tekstil'in sahibi İsmail Gülle, gazeteci ve yazar Nilüfer Kas, BSH İnsan Kaynakları Direktörü Işık Gürol, PowerHRM ve Glosis Yönetici Ortağı Erol Levent, Biomühendis ve Stratejik planlama asistanı B. Irmak Ön. 

Haber / Kader BİLGEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10