Kızılpınar Belediyespor tutulmuyor 7-1

Tekirdağ 1.Amatör Lig B Grubu’nda son haftaların formda ekibi Kızılpınar Belediyespor hafta sonunda kendi evinde Vakıflar Güvenspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça fırtına gibi başlayan Kızıl

22.11.2011 18:04:00 0
Kızılpınar Belediyespor tutulmuyor 7-1
Lig’de 6. haftadan bu yana taraftarının yüzünü güldüren Kızılpınar Belediyespor 8. haftada da Vakıflar Güvenspor’u 7-1 yenerek galibiyet serisine devam etti.
 
14.00’DE BAŞLADI
Pazar günü saat 14:00’da Kızılpınar Sahasında  oynanan karşılaşmaya Kızılpınar Belediyespor 1-Emre, 2-Hilmi, 3-Selçuk, 4-Gürbüz, 5-Celil, 6-Yunus, 7-Abuzer, 8-Emrah, 9-Caner, 10-Fahrettin, 11-Ufuk ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Vakıflar Güvenspor 1-İsmail, 2-Mesut, 3-Semih, 4-Ayhan, 5-Mehmet, 6-Onur, 7-Murat, 8-Yakup, 9-Niyazi, 10-Serdar, 11-Melih kadrosuyla sahadaydı. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte ev sahibi ekip Kızılpınar Belediyespor rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koydu.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
İlk dakikalarda rakip kaleyi abluka altına alan Kızılpınar Belediyespor karşılaşmanın 15.dakikasında Caner ile gole kavuştu. Sağ kanatta Yunus’un ortasını iyi takip edin Caner şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek Kızılpınar Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz ikinci gol için rakip kaleye atak gerçekleştirirken, konuk ekip Vakıflar Güvenspor ise arzuladığı futbolu ortaya koyamadı. Ataklarını rakip kalede sürdüren Kızılpınar Belediyespor karşılaşmanın 30.dakikasında Ufuk ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Ufuk şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.
 
GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ
Arka arkaya gelen iki golle rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, oyun disiplinden kopan konuk ekip ise atak geliştirmede zorlandı. İkinci golden iki dakika sonra sahneye Caner bir kez daha çıktı. Yunus’un pası ile hareketlenen Caner yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Dalga dalga gelen Kızılpınar Belediyespor ataklarında sık sık hatalar yapan Vakıflar Güvenspor defansta zor anlar yaşadı. Vakıflar Güvenspor’da 39.dakikada Onur’un yerine Engin oyuna dahil oldu.
 
İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI 
Kontra ataklarla rakip kalede gol arayan konuk ekip Vakıflar Güvenspor karşılaşmanın 41.dakikasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Ayhan penaltıyı gole çevirerek skoru 3-1’e getirdi. Organize ataklarla rahat pozisyonlar bulan temsilcimiz 43.dakikada çok etkili geldi. Abuzer’in pası ile hareketlenen Caner topu ağlara gönderdi. Karşılaşmanın hakemi pozisyonun ofsayt olduğu gerekçesi ile golü iptal etti. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Kızılpınar Belediyespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 
FAHRETTİN PENALTIDAN SKORU 4-1 YAPTI
İlk devrenin sona ermesinin ardından ikinci devreye de Kızılpınar Belediyespor iyi başladı. Gol attıkça açılan ve kendine gelen Kızılpınar Belediyespor gol yollarında etkinliğini sürdürdü. Vakıflar Güvenspor ise ilk devrenin verdiği moral bozukluğu ile ikinci devreye istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Savunma ağırlıklı futbolunu sürdürerek kontra ataklarla gol aramaya başladı. Kızılpınar Belediyespor geliştirdiği organize ataklardan birinde yakaladığı penaltı vuruşundan Fahrettin ile skoru 4-1 yaptı.
 
CANER ÜÇLEDİ
Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında kalan dakikalarda fark mücadelesi veren temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor 57.dakikada farkı dörde çıkardı. Sol kanattan Fahrettin ile gelişen atakta defansın arasına iyi sarkan Caner kendisinin üçüncü takımının beşinci golünü kaydederek skoru 5-1 yaptı. Kalesinde arka arkaya goller görmesine rağmen oyundan kopmayan konuk ekip Vakıflar Güvenspor farkı indirmek için Kızılpınar Belediyespor kalesine cesurca geldi. 60.dakikada sağ kanattan gelişen atakta Yakup seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Yakup’un yerden sert vuruşu az farkla auta çıktı.
 
RAKİBİNİ YEDİ BİTİRDİ
Temsilcimiz kalesinde farkı indirmek için yüklenen konuk ekip Vakıflar Güvenspor etkili gelmeye çalıştı. Ancak Kızılpınar Belediyespor kendi savunmasında açıklar vermedi. 69.dakikada sağ kanattan gelişen Kızılpınar Belediyespor atağında Hilmi çizgiye kadar indi. Hilmi’nin pasında müsait pozisyonda topla buluşan Ufuk pasını bomboş pozisyonda bulunan Caner’e aktardı. Caner’de boş kaleye topu göndererek skoru 6-1 yaptı. Rakip kalede gol bulmaya devam eden temsilcimiz 71.dakikada yedinci golünü buldu. Kazanılan kornerde Fahrettin’in ortasına iyi yükselen Celil düzgün kafa vuruşu ile skoru 7-1 yaptı.
 
12 PUANA YÜKSELDİ

Karşılaşmanın son bölümleri ise Kızılpınar Belediyespor’un üstünlüğü ile geçti. 74.dakikada Kızılpınar Belediyespor sekizinci gole çok yaklaştı. Yunus’un pası ile hareketlenen Caner kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yunus’un vuruşunu kaleci İsmail güçlükle çıkartarak kornere çeldi. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimizde kalan dakikalarda genç oyuncular oyuna dahil oldu. Müsabakanın son dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kızılpınar Belediyespor’un 7-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Kızılpınar Belediyespor aldığı üç puan ile puanını 12’ye çıkartırken, Vakıflar Güvenspor ise 4 puanda kaldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10