Sultanlar dolu dizgin

Aroma 2.Bayanlar Lig’i A ve B Grubu 6..hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. Barutlar İnşaat Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı deplasmanda Arkasspor Bayan Voleyb

24.11.2011 18:01:00 0
Sultanlar dolu dizgin
HAFTAYI GALİBİYET İLE KAPATTIK
A Grubu’nda 1.Lig mücadelesi veren Barutlar İnşaat Çerkezköyspor 6.hafta karşılaşmasında Arkasspor deplasmanına çıktı. Lig’deki galibiyet serini sürdürmek için çok önemli bir karşılaşmaya çıkan temsilcimiz etkili bir mücadele ortaya koyarak karşılaşmanın ilk iki setini kazanmayı bildi. Üçüncü sette toparlanan ev sahibi ekip bu seti kazanarak dördüncü sete moralli girmek istedi. Son sette temsilcimiz rakibine göre daha az hata yaparak karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 
KARŞIYAKA RAHAT KAZANDI
A Grubu’nda haftaya lider giren Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı Cumartesi günü oynanan karşılaşmada Esspor Bayan Voleybol Takımı karşısına çıktı. Rakibi karşısında sonuca gitmekte zorlanmayan Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı haftayı galibiyetle tamamladı (0-3)
 
ŞİŞLİ MAĞLUBİYET İLE TANIŞTI
Lig’de zirve takibini sürdüren Şişlispor Bayan Voleybol Takımı ise ligde sekizinci sırada bulunan Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı etkili oyununu galibiyet ile tamamlayarak haftayı üç puanla kapattı. (3-1). Şişlispor Bayan Voleybol Takımı ise ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu.
 
SARIYER 3-0’LA KAZANDI
İstanbul Sarıyer Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı evinde Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımını konuk etti. Güçlü rakibi Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımına 3-0’lık skor ile il yenilgisini tattıran Sarıyer Belediyespor puanını 14’e yükselterek üçüncü sıraya kadar yükseldi.
 
ALTINOLUK ZORLANDI  3-2
Balıkesir Güre Spor Salonu’nda Cumartesi günü oynanan grubun bir diğer karşılaşmasında Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile haftaya dördüncü sırada giren Rota Koleji Gazi Gençlikspor Bayan Voleybol Takımı karşı karşıya geldi. Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımı açısından büyük önem taşıyan karşılaşma çekişmeye sahne oldu. İlk dört set sonundan eşitlik bozulmayınca gözler final setine çevrildi. Final setinde rakibine üstünlük kurmayı başaran Altınoluk Belediyespor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmadan 3-2’lik üstünlükle ayrılarak ligdeki ikinci galibiyetini almış oldu.
 
IŞIKSPOR ÜÇ PUANLA KAPATTI
Ligin alt sıralarını ilgilendiren karşılaşma da Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı kendi evinde FMV Işıkspor Bayan Voleybol Takımını konuk etti.
Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen konuk ekip FMV Işıkspor Bayan Voleybol Takımı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardı.(1-3) 

0282 726 91 91
0282 747 65 10