“Öğretmenlik kutsal bir meslektir”

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’ı makamında ziyaret eden Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op.Dr. İ

Çerkezköy 24.11.2011 18:59:00 0
“Öğretmenlik kutsal bir meslektir”
Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak, Hastane Müdürü Alper Atasoy ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Leyla Alkan 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’ı ziyaret etti.
ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR MESLEKTİR
Ahmet Hamdi Zenginal nezdinde tüm öğretmen ve eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op.Dr.İrfan Tombalak, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirterek “Bu mesleği yerine getirmek için öğretmenlerimiz birçok zorlukla karşı karşıya kalıyor. Ülkemizin her köşesinde en zor şartlarda bile fedakârlık göstererek kutsal bir görev ifa eden, tüm saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü şahsım ve Özel Çerkezköy Hastanesi çalışanları adına kutluyorum” dedi.
MESLEKTAŞLARININ GÜNÜNÜ KUTLADI
Ziyaretlerinden dolayı Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. İrfan Tombalak ve beraberindekilere teşekkür eden Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, son zamanlarda öğretmenlerle ilgili gelen dilekçelerin artığına dikkat çekerek “Öğretmen öğrenciye sesini bile yükseltse, veliler hemen dilekçe sunarak şikayette bulunuyor. Eskiden veliler ‘Eti senin kemiği benim’ diyerek çocuklarını öğretmenlere emanet ediyorlardı. Şimdi ise durum değişiyor” dedi. Öğretmenlik mesleğinin önemini vurgulayan Zenginal, tüm meslektaşlarının Öğretmenler Günü’nü kutladı.
KAYMAKAM BAYHAN DA ZİYARET ETTİ
Özel Çerkezköy Hastanesi’nin ziyareti esnasında Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’da İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’ı ziyaret ederek, Zenginal nezdinde tüm öğretmenler ve eğitimcililerin öğretmenler gününü kutladı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10