Pera’dan öğretmenlere jest

Pera Villa Pastaneleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Mali İşler Müdürü Sadık Anagök ve şube müdürleri ile birlikte Çerkezköy ve Kapaklı’daki ilk ve ortaöğretim okullarını ziyaret

Çerkezköy 24.11.2011 19:00:00 0
Pera’dan öğretmenlere jest

Pera Villa Pastaneleri yetkilileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çerkezköy’de eğitim öğretim veren öğretmenleri ziyaret etti.

‘GENÇLER ÖĞRETMENLERİN ESERİDİR’

İlk olarak Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji’ni ziyaret eden Pera Villa Pastaneleri Sadık Anagök’ü Gülerçin Koleji Müdürü Oktay Becerik karşıladı. Ziyaretlerinden dolayı Pera Villa yetkililerine teşekkür eden Becerik, tüm meslektaşlarının öğretmenler gününü kutladı. Sadık Anagök de, Pera Villa Pastaneleri adına Gülerçin Koleji’ne üzerinde Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir’ sözünün yazılı olduğu bir pasta hediye etti.

‘MİLLETLERİ KURTARANLAR ÖĞRETMENLERDİR’

Sadık Anagök ve beraberindekiler daha sonra Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Öğretmenler adına Okul Müdürü İsmail Sayar’a üzerinde Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir’ sözünün yazılı olduğu bir pasta hediye eden Sadık Anagök, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü İsmail Sayar da Pera Villa Pastaneleri yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Van’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden ve terör saldırılarında şehit olan öğretmenlere de Allah’tan rahmet diledi. Sadık Anagök ve beraberindekiler, Nurullah Narin İlköğretim Okulu’nu da ziyaret ederek, öğretmenlere pasta hediye etti.

ÇERKEZKÖY’DEN KAPAKLI’YA GEÇİLDİ

Pera Villa Pastaneleri yetkilileri Çerkezköy’deki ziyaretlerinin ardından Kapaklı’da eğitim öğretim veren okulları da ziyaret etti. Ziyaretlerine Kapaklı Anaokulu ile başlayan Sadık Anagök ve beraberindekiler, daha sonra da Kapaklı Çok Programlı Lisesi’ne geçerek okul müdürü Süleyman Berk ile görüştü. Pera Villa Pastaneleri’ne yaptıkları jestten dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Berk yarının Türkiye’si için en önemli görevin öğretmenlere düştüğünü vurgulayarak “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden gençler yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

ÖĞRETMENLERİN YANINDA OLACAĞIZ

Sadık Anagök ve beraberindekiler, Kapaklı Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Kapaklı Yıldızkent İlköğretim Okulu ve Çerkezköy Sanayiciler İlköğretim Okulu’nu da ziyaret ederek öğretmenlere pasta ikram etti. Pera Villa Pastaneleri işletmecisi Şahin Aktürk de bu kutsal görevi yerine getiren tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak “Gerek Van depreminde, gerek terör örgütünün saldırılarında, gerek Çanakkale’de, gerekse Kurtuluş Savaşı’nda hayatını kaybeden, şehit olan tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Önümüzdeki yılların, öğretmenlerin kıymetinin daha iyi bilindiği yıllar olmasını temenni eden Aktürk, Pera Villa Pastaneleri olarak her zaman öğretmenlerin yanlarında olacaklarını söyledi.

Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10