Tarım makineleri üretimi sürüyor

Hayrabolu Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan ziraat aletleri üreticileri, gelen talepleri karşılayabilmek için tarım makineleri üretimine devam ediyor.

Hayrabolu 27.11.2011 19:41:00 0
Tarım makineleri üretimi sürüyor
YENİ PROJELER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ
Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Gürol Yıldırım, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak yeni açılımlar oluşturmak için yeni projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. Yıldırım, "Sanayi sitemizde 180 iş yerimiz mevcut. Artık dışarıdan gelen talepleri karşılamakta yeni çalışmalar yapıyoruz. Sitemizi genişleterek daha çok iş yerinin açılabilmesi için yeni alanlar arıyoruz. Umuyorum ki kısa bir süre çalışmamızı tamamlayacağız" diye konuştu.
 
BU YIL ÜRETİMDE ARTIŞ VAR

Tarım Makineleri üreticisi Vahdettin Özgül de ilçede üretimi yapılan son teknolojik cihazlarla kültivatör, tiller, goble-diskaro, kombi körüm, çizel pulluk gibi toprak işleme makineleri ürettiklerini, üretimi yapılan tarım makinelerine büyük talep geldiğini ifade etti. Bu yıl sanayi sitesinde üretimde büyük artış yaşadıklarını belirten Özgül “Üreticilerimiz yurt içi ve dışından gelen talepleri karşılayabilmek için vardiyalar halinde çalışıyor. Kurumlaşmaya giden şirketlerimize dünyanın 4 bir yanından talep geliyor. Bu kış mevsimini yoğun bir çalışmayla geçireceğiz" dedi. Sanayi sitesinde bulunan tarım makineleri imaları yapanların birçoğunun çekirdekten geldiğini ifade eden Özgül “Birçoğu kendi iş yerini açarak birçok kişiye de iş imkanı sağlıyorlar. Ben 2003 yılında ağabeyimle kurduğumuz iş yerinde 6 kişiyle çalışıyoruz. Yurt içi ve dışından gelen talepleri karşılamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" diye konuştu.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10