Depremzedeler, Kaymakam Güney'i ziyaret etti

Van'daki evlerini deprem nedeniyle terk etmek zorunda kalan ve Tekirdağ’a gelerek Şarköy Öğretmenevi'ne yerleştirilen depremzedeler, Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney'i makamında ziyaret etti.

Şarköy 30.11.2011 18:40:00 0
 Depremzedeler, Kaymakam Güney
KENDİMİZİ EVİMİZDE HİSSEDİYORUZ
Ziyarette, ilçedeki 115 depremzedeyi temsilen konuşan Mithat Aydın, Şarköy’e geldiklerinden bu yana kendilerini evlerindeymiş gibi hissettiklerini söyledi. Yetkililerin ve Şarköy halkının sıcak ve samimi ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Aydın, “Bu kardeşçe yakınlıktan ve bizlere gösterilen sıcak kucaklamadan dolayı kaymakamımızı makamında ziyaret ederek, hislerimizi paylaştık. Ayrıca, mevcut olan ufak tefek sorunlarımızı kendisine iletme imkanı bulduk. Her şeyden önce misafir kaldığımız Şarköy'de hazır yiyen olmak istemediğimizi aktardık. İçimizde iş yapacak güçte kişiler olduğunu bu kişilerin çalışarak üretime katkı sağlamak istediklerini ifade ettik" dedi.
 
TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR
Kaymakam Güney de, ziyaretten memnun kaldığını belirterek, "Vanlı depremzede kardeşlerim ile birlikte olmak sohbet etmek beni çok sevindirdi. Devletimiz her zaman olduğu gibi Van depreminde de mağdur duruma düşen vatandaşlarımıza kucak açmış, depremzede kardeşlerimiz ülkenin batısına, kuzeyine, güneyine, doğusuna yerleştirilmiş ve tüm ihtiyaçları karşılanıyor” dedi. Kaymakam Güney, depremzedelerin sorunlarının çözümü için devletin tüm kurumlarının ortaklaşa çalıştığını söyledi.
 
Haber / Tuncay AKTAŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10