Kapaklıspor Kızılpınar Belediyespor’u konuk edecek

1.Amatör Küme B Grubu’nda geçtiğimiz hafta Ulaş Belediyespor karşısında şampiyonluk yarışında ağır yara alan Kapaklıspor ile deplasmanda Şalgamlı Belediyespor’u 3-0’lık skor ile rahat geÃ?

2.12.2011 17:08:00 0
Kapaklıspor Kızılpınar Belediyespor’u konuk edecek
1.Amatör Küme B Grubu temsilcilerimizden Kapaklıspor ile Kızılpınar Belediyespor Kapaklı Sahası'nda karşı karşıya gelecek.
 
KAPAKLISPOR GEÇTİĞİMİZ HAFTAYI MAĞLUBİYET İLE TAMAMLADI
1.Amatör Küme B Grubu temsilcilerimizden Kapaklıspor bir diğer temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kapaklıspor ligin ilk devrenin son hafta karşılaşmasında kendi evinde lider Ulaş Belediyespor’u konuk etmişti. Rakibi karşısında mağlup duruma düşen temsilcimiz ilk devrenin son dakikalarında bulduğu golle skoru eşitlemişti. Ancak rakibi karşısında etkinliğini kaybeden temsilcimiz konuk ekibin ilerleyen dakikalarda gelen golüne engel olamayarak karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılmıştı.
 
HAFTAYA MORALLİ GİRDİ
Kızılpınar Belediyespor ise bir önceki hafta deplasmanda Şalgamlı Belediyespor’a konuk oldu. Ligin ilk karşılaşmalarında istediği sonuçları alamamasına rağmen ilerleyen haftalarda toparlanan Kızılpınar Belediyespor karşılaşmada baştan sona etkili bir mücadele sergiledi. Elde ettiği galibiyet ile ikinci devreye moralli başlayan Kızılpınar Belediyespor zirve iddiasından kopmamak için Kapaklıspor karşısında üç puan parolası ile mücadele edecek.
 
KARŞILAŞMA KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANACAK
1.Amatör Küme B Grubu’nda ilk devresinde Kapaklıspor ile Kızılpınar Belediyespor arasında oynanan karşılaşmadan Kapaklıspor kaydettiği tek gol üstünlükle ayrılmıştı. Kapaklıspor ile Kızılpınar Belediyespor Kapaklı Sahası’nda oynanacak. Müsabaka ise yarın saat 13.00’de başlayacak.
 
İKİ KARŞILAŞMA DAHA VAR

Öte yandan ligde iki karşılaşma daha oynanacak. Ligde istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen iki ekip Ahımehmetspor ile Vakıflar Güvenspor Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda üç puan mücadelesi verecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat  13.00’de başlayacak. Haftanın son karşılaşmasında ise ligin dibinde yer alan Şalgamlı Belediyespor beşinci sırada bulunan Büyükyoncalıspor’u konuk edecek. Yarın Çerkezmüsellim Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10