Tekirdağspor il şampiyonu oldu

Tekirdağ 13 kasım sahasından oynanan Tekirdağ U-15 Liginin şampiyonunu belli edecek olan maçta, Tekirdağ U-15 Futbol Takımı B grubu şampiyonu Çorlu Aslan Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Normal s

3.12.2011 17:44:00 0
Tekirdağspor il şampiyonu oldu
CUMARTESİ GÜNÜ OYNANDI
Cumartesi günü oynanan karşılaşmaya Tekirdağspor: Muhammet***, Çağlar**, Barış**, Adnan***, Anıl**, Rıdvan***, Eyüp**(Remzi***), Ümit**, Mert**, Cesur*** kadrosu ile çıkarken, Çorlu Aslanspor ise Mesut****, Fatih**, Efe***, Tunahan**, Tahsin***, Doğuş** (Onur***), Deniz**, Doğukan**(Oğuzhan***), Orçun***, Orbay***, Özgür*** ilk onbiri ile çıktı.
 
TEKİRDAĞSPOR ÖNE GEÇTİ
Tekirdağspor ile final maçını oynayan Çorlu Aslanspor, bu yıl ilk kez katıldığı U-15 Ligi’nde, ikincilikle yetindi.Penaltılarla rakibine üstünlük sağlayan Tekirdağspor ise Tekirdağ İl Şampiyonu olma başarısı gösterdi. İlk yarısı 1-0 Tekirdağspor’un üstünlüğüyle kapanan maçta, Tekirdağspor ilk golünü 15. dakikada Cesur ile frikikten atılan golle buldu. Bu dakikadan sonra, maç boyunca üstünlüğünü ortaya koyan ve gol arayan takım, Çorlu Aslanspor oldu. Tek kale oynayan Çorlu Aslanspor, bu oyununun karşılığını, ikinci yarının 10. dakikasında aldı. Bu dakikada, kornerden gelen topu Orçun yakın izlemeye aldı, voleyle durumu 1-1’lik sonuca taşıdı.Çorlu Aslanspor, bu dakikadan sonra da birçok gol pozisyonundan yararlanamadı ve maç, 10’ar dakikalık iki devre halinde uzatmaya gitti.
 
UZATMA DAKİKALARI
Uzatma dakikalarında, tekrar üstün futbolunu ve fiziğini ortaya koyan Çorlu Aslanspor U-15 Futbol Takımı  uzatma dakikalarının henüz 4. dakikasında Orçun’la tekrar öne geçti. Ancak Tekirdağspor U-15 Futbol Takımı ender yakaladığı ataklardan birinde ve uzatmanın 8. dakikasında, durumu tekrar eşitleyerek 2-2 yaptı ve Tekirdağspor U-15 Futbol Takımına derin bir soluk aldırdı. Uzatmanın 2. Devresinde Çorlu Aslanspor’un yine Orçun’la kazandığı golü, hakem, bilinmeyen bir nedenle iptal edince maçın sonucunu belirlemek penaltı atışlarına kaldı.
 
PENALTILARLA KAZANDI
Penaltı atışlarını, Tekirdağspor’dan Cesur, Çağlar, Rıdvan, Mert ve Remzi kullanırken Çağlar ile penaltı kaçırdı. Çorlu Aslanspor ise Tunahan, Oğuzhan, Efe, Onur ve Özgür ile penaltı atışlarını yapmak istedi. Ancak burada da Oğuzhan’ın attığı penaltı atışında, top üst direğe vurarak kalenin içine düştü. Hakem, bu pozisyonu da gol olmadığı gerekçesiyle vermedi. Daha sonra, Efe’yle de bir gol kaçırınca Özgür, penaltı atışını atamadı. Böylece, Tekidağspor, penaltılarda 4-2’lik üstünlük sağlayarak İl Şampiyonluğunu elde etti.

Maçtan sonra Tekirdağspor’un minik oyuncuları, sevinç yumağı oluşturarak şampiyonluklarını kutladılar. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10