Başhekimden işgüzar tehdit

Çerkezköy Devlet Hastanesi üçüncü katındaki kadın doğum bölümünde dün saat 14:15 sıralarında meydana gelen yangın hastane içinde büyük paniğe ve telaşa neden oldu. Hastanede çıkan yang?

Çerkezköy 5.12.2011 14:29:00 0
Başhekimden işgüzar tehdit
Edinilen bilgiye göre dün Çerkezköy Devlet Hastanesi Kadın Doğum Bölümünde mutfak olarak kullanılan ofiste yangın çıktı. Hastanenin acil servisinde yangın alarmının çalmasıyla beraber muayeneye gelen hastalar dışarı çıkmaya başlarken, hastanedeki hastalar da hastane personeli tarafından tahliye edildi.
 
YANGIN KÜÇÜK, PANİK BÜYÜK
Yangın, hastane personeli tarafından büyümeden söndürülürken, ihbar üzerine olay yerine gelen Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı üç itfaiye aracı ve Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ekipleri de hastanede güvenlik önlemi aldı. Diğer servislere sıçramadan söndürülen yangının elektrikli şofbenden çıktığı belirlendi.
 
BAŞHEKİMDEN BASINA TEHDİT
Hastanede çıkan yangının söndürülmesi ve hastaların tahliyesi çalışmaları ile ilgilenmesi gereken hastane başhekimi Necati Karaoğlu ise yangını görüntülemeye çalışan basın mensuplarına “Bu haberi yaparsanız diğer haberlerden olursunuz” tehdidini savurdu.

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10