Kapaklı’daki engellilerden Ankara Gezisi

Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ankara Gezisi düzenledi.

Çerkezköy 5.12.2011 17:30:00 0
Kapaklı’daki engellilerden Ankara Gezisi
MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİLER
Sabah saatlerinde Ankara’ya ulaşan Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Karaca ve beraberindekiler, rahatsızlığından dolayı programa katılamayan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’in danışmanı Gökhan Çevik ile kahvaltıda bir araya geldi. Daha sonra Anıtkabir’i ziyaret eden heyet, Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak anı defterini imzaladı.
 
ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTILAR
Anıtkabir’i de gezen heyet öğle yemeğinde de CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’e konuk oldu. Aralarında dernek başkanı Ali Karaca, Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, dernek yöneticileri ve Kapaklı'dan gelen vatandaşların yer aldığı heyetle birlikte öğle yemeği yiyen CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, engelli yurttaşların sorunlarını da dinledi. Her zaman engellilerin yanında olduklarını ve onların hayatını kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Yüceer, özellikle engelli çocuklarla yakından ilgilendi. Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği başkanı, üyeler ve Kapaklılılar, ziyaretin ardından Kapaklı’ya döndü.
 
BU TÜR ORGANİZASYONLAR ÇOK ÖNEMLİ
Diğer milletvekillerinin program nedeniyle Ankara’da bulunamaması dolayısıyla onları ziyaret edemediklerini ifade eden Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Karaca, “Engellilerimizin çoğu eve, sokağa bağlı yaşıyor. Doğal olarak da aileleri onlara bağlı kalıyor. Engellilerin topluma kazandırılması adına bu tür organizasyonların çok önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu. Engelli vatandaşların geziden memnun kaldığını söyleyen Karaca “Onların mutluluğu bizi de mutlu ediyor” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10