Karakol için düğmeye basıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi’nde yaptırılacak olan Karakol ve Polis Lojmanlarının temeli dün düzenlenen törenle atıldı. Törende konuşan ÇO

Çerkezköy 5.12.2011 17:32:00 0
Karakol için düğmeye basıldı
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından Çerkezköy Organize İtfaiye Müdürlüğü yanındaki polis lojmanlarına karşılık İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi’nde yaptırılacak olan Karakol ve Polis Lojmanlarının temeli dün düzenlenen törenle atıldı.
 
EMNİYETE YAKIŞIR BİR BİNA OLACAK
Dün saat 10.00’da düzenlenen törene Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları Murat Ogan, Murat Tabak, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan katıldı. Törende konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, Emniyet Teşkilatına yakışır bir bina yapacaklarını söyledi.
 
2 KATI KARAKOL, 5 KATI LOJMAN
Çerkezköy Organize Bölgesi İtfaiye Müdürlüğü’nün yanındaki lojmana karşılık bu binanın yapılacağını belirten Ömer Sarıoğlu, “Biz yaptığımız işi hızlı yapıyoruz. Bina en güzel malzemeler kullanılarak yapılacak. Bu protokolün yapılmasında şuanda Çorlu’da görev yapan Çerkezköy eski Emniyet Müdürü Cemal Dalman’ın büyük emeği var” dedi. End Yapı firması tarafından 500 metrekare kapalı alan üzerine yapılan toplam 3 bin 200 metrekarelik kapalı alana sahip olan Karakol ve Polis Lojmanının bodrum katla birlikte toplam 7 kat olarak inşa edileceğini belirten ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sarıoğlu, “7 katkı binanın 2 katı karakol, diğer 5 katı da lojman olarak kullanılacak” bilgisini verdi.
 
2012’DE TAMAMLANACAK
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Müdürlüğü’nün yanındaki eski binanın da yıkılacağını söyleyen Sarıoğlu yıkılacak binanın yerine idari binanın girişi ve konferans salonunun yapılacağını belirtti. Ömer Sarıoğlu, yeni karakol ve lojmanın 2012 yılı içinde tamamlanacağını söyledi. Temel atma töreni kokteyl ile sona erdi.
 

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10