Harç ücretlerine yılbaşından sonra gelecek olan zam, pasaport taleplerini arttırdı

Yılbaşından sonra, pasaport harç ücretlerine zam geleceğinin açıklanmasının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de de vatandaşlar, soluğu Çerkezköy İlçe Emniyet MüdÃ

Çerkezköy 8.12.2011 18:29:00 0
Harç ücretlerine yılbaşından sonra gelecek olan zam, pasaport taleplerini arttırdı
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde geçtiğimiz yıl Kasım Ayı’nda açılan Pasaport Bürosu’ndan pasaport alanların sayısı üç bini geçti.
 
ZAM YOĞUNLUĞU ARTTIRDI
Pasaport bürosu olarak kurulduğu günden itibaren hızlı ve seri bir şekilde vatandaşlara hizmet verdiklerini ifade eden yetkililer, yılbaşından sonra, pasaport harç ücretlerine gelecek olan zam dolayısıyla yoğunluğun arttığını belirtti. Vatandaşların, en az iki yıl, en çok ise 10 yıl süreyle pasaport alabileceklerini kaydeden yetkililer, Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü’nde bulunan Pasaport Bürosu’na Çerkezköylülerin yoğun ilgi gösterdiğini ve pasaport alanların sayısının da üç bini geçtiğini bildirdi.
 
PTT İLE TESLİM EDİLİYOR
Başvuru için gerekli evrakların tamamlanmasının ardından, en kısa sürede vatandaşların pasaportlarının teslim edildiğini kaydeden yetkililer, pasaportların, kişinin adresine ya da istediği ve kendi beyan ettiği adrese PTT kargo yoluyla teslim edildiğini belirtti.
 

Haber / Kader BİLGEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10