Başkan’dan iş adamlarına yatırım çağrısı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ile birlikte kısa adı TASİAD olan Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti.

Tekirdağ 9.12.2011 16:43:00 0
Başkan’dan iş adamlarına yatırım çağrısı
ŞEHRİMİZİN SORUNLARINI BİLİYORSUNUZ
TASİAD Başkanı Kasım Özadalı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç,  belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek işadamlarıyla görüş alışverişinde bulundu. İşadamlarının sorularını da cevaplayan Dalgıç “Şehrimizin sorunlarını biliyorsunuz. Yağmur suyu gideri olamayan birçok caddemiz var, bunların hepsini yapıyoruz. Bunları yaparken biraz inşaat olacak, sıkıntı çekeceğiz ama sonrası güzel olacak” dedi.
 
YATIRIMLARINIZI BEKLİYORUZ
Hedeflerinin güzel bir şehir yaratmak olduğunu ifade eden Başkan Dalgıç, “Projelerimizin içinde yer alan Muratlı Caddesi ve diğer çalışmalar, titizlikle takip ediliyor. Tekirdağ’ımızın büyük projelere ihtiyacı olduğunu biliyor ve bu projeleri hayata geçirmeye çaba gösteriyoruz. Otoparklar veya herhangi bir yerle ilgili yapacağınız projelere ve önerilerinize açığız. Projelerinize destek vereceğiz. Sizlerin de şehrimize yatırımlarınızı bekliyoruz.” Diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10