Çalıntı otomobille kaza yapınca kaçtılar

İstanbul'dan çaldıkları otomobille Çorlu’ya gelerek bir akaryakıt istasyonunun marketi ile bir emlak bürosunu soyan hırsızlar, çaldıkları araçla kaza yapınca olay yerinden kaçtılar.

Çorlu 9.12.2011 17:55:00 0
Çalıntı otomobille kaza yapınca kaçtılar
Olay dün saat 06.00 sıralarında TEM yolu Saray gişeleri mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul'dan çaldıkları 34 ZE 3249 plakalı lüks otomobille Çorlu'nun Misinli Beldesi yakınlarındaki bir akaryakıt istasyonuna gelen 3 zanlı, çalışanların uyumasından faydalanan market bölümündeki Çelik kasayı ve 800 paket sigarayı alarak olay yerinden kaçtı.
 
ARACI BIRAKIP KAÇTILAR
Marketten sonra bir emlak bürosuna giren 3 zanlı, bürodan alacak bir şey bulamayınca beldeden ayrıldı. Akaryakıt istasyonundan çaldıkları kasayı açan hırsızlar, kasa içerisindeki 600 lira ve çekleri alıp İstanbul'a doğru yola çıktı. TEM yolundan İstanbul'a gittikleri sırada Saray gişeleri mevkiine gelen hırsızlar, önlerinde seyreden 34 U 2949 plakalı minibüse arkadan çarptı. Kazanın ardından araçtan inen zanlılar, çaldıkları malzemeleri otomobilde bırakarak olay yerinden kaçtı.
 
JANDARMA ÇALIŞMA BAŞLATTI
Durumdan şüphelenen minibüs sürücüsü jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, çalınan kasa ve sigaraları bagajda buldu. Çekici tarafından otoparka kaldırılan otomobilin sürücüsüne haber verildi ve inceleme yapıldı. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı çalışma sürüyor.
 

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10