Kızılpınar Belediyespor Trexta Fevzipaşaspor’u konuk edecek

Kızılpınar Belediyespor Trexta Fevzipaşaspor’u konuk edecek

9.12.2011 18:15:00 0
Kızılpınar Belediyespor Trexta Fevzipaşaspor’u konuk edecek
1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz Kızılpınar Belediyespor ile Trexta Fevzipaşaspor hafta sonunda karşı karşıya gelecek.
 
18 PUANDA BULUNUYOR
Lig’de son haftalarda oynadığı karşılaşmalardan galibiyet ile ayrılmasını bilen Kızılpınar Belediyespor Trexta Fevzipaşaspor ile karşı karşışa gelecek. Şimdiye kadar oynadığı 9 lig karşılaşmasından 6 galibiyet 3 mağlubiyet çıkartan Kızılpınar Belediyespor 18 puan ile ligde ikinci sırada bulunuyor. Son hafta karşılaşmasında Kapaklıspor deplasmanına çıkan Kızılpınar Belediyespor ilk devrede Fahrettin’in ayağından bulduğu golle öne geçti. Üstünlüğünü ikinci devre de sürdüren Kızılpınar Belediyespor Ufuk ile bir gol daha bularak karşılaşmadan da 2-0’lık üstünlükle ayrılmıştı.
 
HEDEF GALİBİYET
Trexta Fevzipaşaspor karşılaşması önce açıklama yapan Kızılpınar Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Çolak “ Ligde beş haftadır üst üste kazanıyoruz. Bu hafta ise taraftarımız önünde Trexta Fevzipaşaspor’u konuk edeceğiz. Her iki takım içinde zor bir karşılaşma olacak. Taraftarımızın desteği ile karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmayı hedefliyoruz. Şampiyonluk için ligin sonuna kadar galibiyet serimizi sürdürüp lider Ulaş Belediyespor’un  puan kaybı yaşamasını bekleyeceğiz” diye konuştu.
 
HAFTAYI PUANSIZ KAPATTI
Lig’de üç haftada sekiz puan kaybederek zirve yarışından uzaklaşan Trexta Fevzipaşaspor ise Kızılpınar Belediyespor’u mağlup ederek taraftarı ile barışmak istiyor. Bir önceki hafta lider Ulaş Belediyespor’a konuk eden Trexta Fevzipaşaspor rakibi karşısında etkisiz bir oyun ortaya koymuştu. Rakibinin arka arkaya gelen gollerine engel olamayan temsilcimiz Trexta Fevzipaşaspor karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Trexta Fevzipaşaspor ligde oynadığı 9 karşılaşmada 5 galibiyet 1 beraberlik ve üç yenilgi alarak 16 puanla dördüncü sırada bulunuyor.
 
“TARAFTARIMIZI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ”
Son haftalarda puan kayıpları ile zirve yarışından koptuklarını söyleyen Trexta Fevzipaşaspor Teknik Direktörü Orhan Demir “ Kapaklıspor deplasmanında aldığımız beraberliğin ardından kendi evimizde Sarayspor ve Ulaş Belediyespor’a mağlup olduk. Ulaş Belediyespor karşısında oynadığımız kötü futbolu Kızılpınar Belediyespor deplasmanında sergilemeyeceğiz. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Her iki kip arasında ligin ilk devresinde Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmadan Trexta Fevzipaşaspor galibiyet ile ayrılan taraf olmuştu. Kızılpınar Belediyespor ile Trexta Fevzipaşaspor arasında Pazar günü Kızılpınar Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Bu zorlu karşılaşmayı ise Levent Vartemel, Osman Yıldız ve Serhat Ekmekçi hakem üçlüsü yönetecek.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10