Gurbetçi iş adamlarının yatırımları devam edecek

Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay’ı ziyaret eden gurbetçi iş adamları Burhan Akça, Ali Şenpınar ve Özgür Sarıyer, Kızılpınar’da yatırımlarının devam edece?

Çerkezköy 9.12.2011 18:21:00 0
Gurbetçi iş adamlarının yatırımları devam edecek
Almanya’dan gelen iş adamları Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay’ı makamında ziyaret etti.
 
YATIRIMLAR DEVAM EDECEK
Kızılpınar Belediyesi ile kardeş belediye olan Remseck Am Neckkar Belediyesi arasında temasları sağlayan iş adamı Burhan Akça, Ali Şenpınar ve Özgür Sarıyer’le Türkiye’ye gelip Kızılpınar’da yatırım yaptı. Daha önce de yatırımlarda bulunan iş adamları yatırımlarının devam edeceğini söyledi.   Ahmet Günay’ı ziyaret eden iş adamları yatırımlar konusunda Günay’la fikir alışverişinde bulundu. Yatırım için Kızılpınar’ın doğru bir tercih olduğunu belirten Günay misafirlerini yaptıkları doğru yatırımlardan dolayı tebrik etti.
 
ÖĞRENCİLERİN MASTAFLARINI ÜSTLENDİLER
Gurbetçi iş adamları 24 Aralık’ta gerçekleşecek olan “Türkülerimiz ve Şiirlerimiz Van için” etkinliğine de katkıda bulundu. İş adamları ayrıca Kızılpınar’da 125. Yıl İlk Öğretim Okulu’na giderek başarılı olan ancak ekonomik durumları iyi olmayan 3 öğrencinin okudukları sürece eğitim masraflarını da üstlendi.
 

Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10