Nefes kesen polis-hırsız kovalamacası

İstanbul’dan çalınan ve Çerkezköy’de Mobese Plaka takip sistemine çalıntı olarak takılan otomobil, Çorlu’da polis minibüsüne çarpınca yakalandı. Kazada otomobil sürücüsü Seçkin E. (

Çerkezköy 12.12.2011 17:54:00 0
Nefes kesen polis-hırsız kovalamacası
NEFES KESEN KOVALAMACA
Mobeseden çalıntı araç ikazı gelmesi üzerine harekete geçen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, ilçenin giriş ve çıkışlarını kapattı. Çorlu yolu kavşağında aracın, polis barikatını geçmesi üzerine araç ile polis arasında nefesleri kesen kovalamaca başladı. Çorlu yoluna dönen aracı kovalayan Çerkezköy polisi, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de haber verdi. Çorlu girişinde oluşturulan 5 araçlı polis barikatını da geçen araç kaçmaya devam etti.
 
POLİS ARACINA ÇARPTI
Çalıntı otomobili takibini sürdüren polis ekipleri, megafonla araç sürücüsünü de durması yönünde uyardı. Fakat yapılan tüm ikazlara rağmen kaçışını sürdüren Seçkin E., bir süre sonra girdiği kamyon yolunda, yolu kesen polis minibüsüne çarptı. Orta refüje çıkarak durabilen araç hurdaya dönerken, çalıntı araç içerisinde sıkışan Seçkin E. de polisi görünce ağlamaya başladı. Kazada Seçkin E., eski eşi Duygu B., ile 7 yaşındaki çocukları B.İ. yaralandı.
 
ARAÇTA SIKIŞTI
Polis ekipleri araçta bulunan B.İ ile Duygu B’yi araçtan kendi imkanları ile çıkartırken, araçta sıkışan sürücü Seçkin E. de itfaiye yardımı ile çıkartıldı. Yaralılar Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  ambulans ile Çorlu devlet hastanesinde tedavi altına alındı.
 
DUR DEDİM DURMADI
Olaydan hafif yaralı olarak kurtulan Duygu B.’nin, aracın çalıntı olduğunu bilmediğini ve dur demesine rağmen eşinin durmadığını söylediği öğrenildi.
 
5 AYRI SUÇTAN ARANIYOR
Hastanede tedavi altına alınan Seçkin E.’nin  geçen ay cezaevinden çıktığı, 26 ayrı suçtan sabıkalı olduğu ve 5 ayrı suçtan da İstanbul polisi tarafından arandığı öğrenildi. 34 AOS 71 plakalı aracın da İstanbul’dan cumartesi günü çalındığı tespit edildi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman da olay yerine gelerek hurdaya dönen araçta inceleme yaptı. Kazada ön kısmında büyük hasar meydana gelen polis aracı da çekici vasıtasıyla Çorlu Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10