Yılmaz, Çerkezköy Polisevi’ne hayran kaldı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ali Yılmaz dün Çerkezköy’e geldi. Çerkezköy’e Gazi Polis Merkezi, Polisevi ve Kapaklı Polis Merkezi’ni gezerek incelemelerde bulunan Ali Yılmaz’a Çer

Çerkezköy 13.12.2011 18:28:00 0
Yılmaz, Çerkezköy Polisevi’ne hayran kaldı
Kısa bir süre önce Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ali Yılmaz dün Çerkezköy’e gelerek çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
 
ÇERKEZKÖY’Ü ZİYARET ETTİ 
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ali Yılmaz göreve başlar başlamaz İlçe Emniyet Müdürlüklerine ziyaretler düzenlemeye başladı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaretinden sonra Çerkezköy’e gelen İl Emniyet Müdürü Yılmaz, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’dan Çerkezköy ve Çerkezköy’deki emniyet teşkilatına ilişkin bilgi aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu’nda basına kapalı gerçekleşen toplantıda, Emniyet Müdürü ve Birim müdürlerinden bilgi alan Ali Yılmaz, birimleri de gezerek çalışmaları denetledi.
 
POLİSEVİNE HAYRAN KALDI 
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden ayrılan Ali Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve beraberindekilerle birlikte, şuanda Çorlu Emniyet Müdürü olarak görev yapan Çerkezköy Eski Emniyet Müdürü Cemal Dalman döneminde yapılan Çerkezköy Polisevi’ni de ziyaret etti. Polisevi’ni titizlikle inceleyen Müdür Yılmaz,  Çerkezköy’deki polisevinin Tekirdağ’ın en donanımlı polisevi olduğunu ve hayran kaldığını söyledi. Çerkezköy Polisevi’nden sonra Kapaklı Polis Merkezi’ne geçen İl Emniyet Müdürü Yılmaz, burada da incelemelerde bulundu. İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz saat 16.30 sıralarında Çerkezköy’den ayrılarak Saray’a geçti.
 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA               


0282 726 91 91
0282 747 65 10