Kış artık onlar için daha kolay geçecek

Çerkezköy Belediye Meydanı’ndaki Lostra Salonu’nda bulunan ayakkabıcıların salonun yanlarını kartonla kapatması ve bu konuda belediyeden yardım istemesi üzere Çerkezköy Belediyesi harekete geçti. Belediy

Çerkezköy 14.12.2011 17:22:00 0
Kış artık onlar için daha kolay geçecek
Çerkezköy Belediyesi tarafından ayakkabı boyacıları için yapılan ‘Lostra Salonu’nda ayakkabı boyacıları soğuk hava şartlarına karşı salonun yanlarını kartonla kapatarak, Çerkezköy Belediyesi’nden bu konuda yardım istemişti. Ayakkabı boyacılarının isteği üzerine Çerkezköy Belediyesi, Lostra Salonu’nda yeni bir çalışma yaptı. Belediye, boyacı esnafının ve vatandaşların soğuk hava şartlarında mağdur olmalarını önlemek için Lotsa Salonu’nun yanlarını da ahşap duvarlarla kapattı.
 
ESNAFTAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR
Ayakkabı boyacısı Ali Bozkurt, yapılan çalışmalardan dolayı Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ederken, Cavit Erdemir de “Daha önce her tarafı açık olan Lostra Salonu’nda kartonlarla korunmaya çalışıyorduk. Belediye sesimizi duydu. Çevre düzenine uygun bir şekilde açık taraflar kapatıldı. Artık biz de mutluyuz, müşterilerimiz de” dedi.
 
“RÜZGARDAN ÇALIŞAMIYORDUK”
Daha önce rüzgar dolayısıyla çalışamadıklarını belirten Osman Bozkurt, da “Müşteriler ayakkabı boyatmak için durmuyordu. Lostra Salonu’nun etrafı kapatılmadan önce iki kişi zor şartlarda durmaya çalışıyorduk şimdi bütün arkadaşlarımız rahat bir şekilde çalışmaya gelebiliyor” diye konuştu.
 

Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10