Malkaraspor’a destek toplantısı düzenlendi.

Süper Amatör Lig’de maddi yönden zor bir süreç geçiren Malkaraspor’a Belediye Meclis Salonu’nda destek toplantısı düzenlendi.

14.12.2011 19:47:00 0
Malkaraspor’a destek toplantısı düzenlendi.
Belediye Başkanı Birol Kaya’nın Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Yardımcısı Hasan Eğilmez, Emniyet Müdürü Behçet Alkan, İl Genel Meclis Üyesi Recep Süvari, Belediye Meclis Üyeleri Ferit Gürnil, İbrahim Zilbastı Hüseyin Vasfi Güner, Şencan Pakalpakçıl. Ali İhsan Uslu, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Özdilek, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaçar Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şaban Aytaç ve Malkara esnafı katıldı
 
YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Malkaraspor’a destek toplantısında konuşan Belediye Başkanı Birol Kaya” Malkaraspor’a gönül vermiş ve Malkaraspor’a destek çıkan tüm arkadaşlarımı bu toplantıda görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Malkaraspor hepimizin takımıdır. Belediye olarak maddi ve manevi anlamda Malkaraspor’un yanında olduk ve her zamanda yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Kaya” Bizim de içinde bulunacağımız bir Başkana ve yönetim kuruluna ihtiyacımız var. Bu işlere zaman ayırabilecek bir başkan ve spor kulübünün parasal konularını iyi yönetebilecek bir kurul ile Malkaraspor’un  kötü gidişatına dur diyebiliriz. Bu konuda sivil toplum örgütlerinin yanımızda olmaları gerekiyor. Sivil Toplum Örgütlerinin yanımızda olduğunu bilmek, seyirciden teknik direktörüne kadar herkese güven verir” dedi.
 
31 KİŞİLİK ADAY LİSTE BELİRLENDİ
Toplantı sonunda Belediye Başkanı Birol Kaya’nın ve Sivil Toplum Örgütlerinin karşılıklı fikir alışverişinin ardından, içinden Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirleneceği 31 kişilik aday listesi açıklandı. Malkaraspor’a Destek toplantısı ileri ki bir tarihte düzenlenecek kongre tarihinin kararlaştırılmasının ardından sona erdi.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10