“Kadınlar olmadan bütünlük sağlanamaz”

Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Aksu Tesislerinde düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya gelen CHP’liler, kadınların bulunmadığı bir oluşumda bütünlükten bahsedilemeyeceğini vurguladı. Yemekte konu?

Çerkezköy 19.12.2011 17:26:00 0
“Kadınlar olmadan bütünlük sağlanamaz”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy Kadın Kolları üyeleri önceki gün saat 13.00’da Aksu Tesislerinde birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenledi.
 
YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
Düzenlenen yemekte konuşan CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez, kadınların partinin vazgeçilmezleri arasında olduğunu belirterek, “Partide kadın sayısının artması gerektiğini her yerde söylüyoruz. Kadınlar olmadan partide bütünlük sağlanamaz” dedi ve toplanma amaçlarının hep birlikte eğlenip birlik ve beraberliği güçlendirmek olduğunu ifade etti.
 
‘TEK YUMRUK OLALIM’
CHP Kadın Kolları’nın düzenlediği yemeğe katılan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Vahap Akay, da burada 88 yıllık CHP çınarının parçaları olarak toplandıklarını belirterek “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk cephede savaşan kadınlara 5 Aralık 1934 tarihinde seçme ve seçilme hakkı verdi. Dolayısıyla biz hangi partide görev yaptığımızın farkındayız. Kadınlar olmadan birlik ve beraberlikten söz edilmez” dedi. CHP olarak Nisan ayında kongre ve kurultaya gideceklerini belirten Akay, hedeflerinin kongreden tek yumruk olarak çıkmak ve
Çerkezköy’e layık bir ekip kazandırmak olduğunu ifade ederek bu mücadelede partinin elinden gelenin en iyisini yapması gerektiğini vurguladı.
 
‘HERKESTEN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ’
Aksu Tesislerinde düzenlenen yemekte konuşan CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Karaağaç da kadına yönelik şiddetin devlet dairelerine kadar girmeye başladığını belirterek, “Birlikte olup haklarımızı haykırarak almalıyız. Kadın kolları olarak herkesten çok çalışmalıyız. Kadınlar olmadan hiç bir şey olmaz” dedi.
 
ÇEKİLİŞ YAPILDI
CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Vahap Akay, CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Karaağaç’ın yanı sıra 2011 seçimlerinde CHP’den Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Gülferah Güral ve partililer katıldı. Programın sonunda çekiliş yapılarak LCD televizyon ve altın kaplama saatler dağıtıldı.
 

Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10