Trakya Birlik Başkanı Sezen’den ‘destek’ ziyareti

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, 14 Ocak 2012’de yapılacak Genel Kurul Seçimleri öncesi S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım ve Satış Kooperatifi’ni ziyaret ederek Çerkez

Çerkezköy 20.12.2011 18:17:00 0
Trakya Birlik Başkanı Sezen’den ‘destek’ ziyareti
Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, 14 Ocak 2012’de yapılacak Genel Kurul Seçimleri öncesi dün saat 13.00’da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım ve Satış Kooperatifi’ni ziyaret etti.
 
DESTEK İSTEDİ
Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından yeni yönetime başarılar dilerken, 14 Ocak 2012’de yapılacak Genel Kurul seçimleri için delegelerden destek istedi. Ziyarette konuşan Sezen “Çerkezköy Yağlı Tohumlar Kooperatifimiz geçtiğimiz ay seçimden çıktı. Yapılan seçimlerin Çerkezköy’e ve tüm Trakya’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum. 14 Ocak’ta biz de seçime gideceğiz. Sizlerin de desteğiyle tekrar seçilip, birlikte hizmete devam etmek istiyoruz” dedi.
 
PROJELERLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Çerkezköy’ün Trakya Birlik’in en önemli kooperatiflerinden biri olduğunu söyleyen Rafet Sezen, Trakya Birlik’in durumu hakkında da bilgi verdi. Sezen, “Seçilmemiz halinde yeni dönemde 3 milyon 600 bin Euro’luk bir yatırım yaparak üretimimizi yıllık 60 bin ton kapasiteye çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.
 
“LİSTEDE ÇERKEZKÖY’DEN BİR İSİM YOK”
Avrupa’daki krize de değinen Rafet Sezen, Trakya Birlik olarak gerekli tedbirleri aldıkların ve bununla birlikte gelişen Pazar payı ile orantılı yatırımların devam ettiğini belirtti. ‘Çerkezköy’den bir isim yeni dönemde yönetimde yer alacak mı?’ sorusuna ise Sezen, “Şuanda öyle bir durum yok. Listeler hemen hemen belirlendi. Ama bu ilerleyen dönemlerde olmayacak anlamına gelmez” cevabını verdi.
 
FARK FİYATLARI 26 ARALIK’TA ÖDENECEK
Genel Kurul Seçimlerine kadar tüm kooperatiflerin ziyaret edeceklerini söyleyen Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, şu anda en merak edilen durumun fark fiyatları konusu olduğunu ifade ederek, “Yarın yönetim kurulumuz toplanarak fark fiyatlarını açıklayacak. Açıklanan fark fiyatları 26 Aralık’ta ödenecek. Ancak ödenecek tutarlar yarın belirlenecek” dedi. Trakya Birlik Denetim Kurulu Eski üyesi Orhan Eker’in, geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerde aday olmadığından Denetim Kurulu üyeliğinin düştüğünü belirten Sezen, yeni oluşacak üst kurul listesinde Eker’in yerine Tekirdağ Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Mustafa Kaya’nın aday olacağını açıkladı.  Çerkezköy Yağlı Tohumlar Kooperatifi’nde gerçekleştirilen ziyarete Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen’in yanı sıra, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Akgün ve Hüseyin Kocabıyık, Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçe, Trakya Birlik Denetim Kurulu Üyesi Remzi Kobak, Çerkezköy Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Selami Şirin, Çerkezköy Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkan Vekili Nafiz Ünal ve Çerkezköy Yağlı Tohumlar Kooperatifi üyeleri katıldı.
 

Çerkezköy Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10