HALK YORUMLUYOR

Sevgili Çerkezköy Haber okurları, gazetemizin internet sitesi www.cerkezkoyhaber.com.tr adresinde yayınlanan haberlere yaptığınız yorumlarınız şikayet,istek ve önerilerinizi bundan böyle her gün bu sütunlarda

Çerkezköy 20.12.2011 19:00:00 0
HALK YORUMLUYOR
Araç orta refüje çarptı; 1 yaralı
 
 
Çerkezköy’den Kapaklı istikametine ilerleyen araç, sürücüsünün aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. Kaza sonrası yaralanan sürücü Kerim Altınsoy, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Gülden
Nihayet
Böyle bir haberi o kadar uzun zamandır bekliyordum ki..
Kaza yapan arkadaşa büyük geçmiş olsun öncelikle. Ben de organizede oturuyorum ve sabah akşam o yolu kullanıyorum. Özellikle akşamları eve dönüşte o sapak tam bir keşmeşe. Sapağın karanlık oluşu şoförlerin hızlı kontrolsüz davranışları bu tarz kazaları kaçınılmaz kılıyor. Yetkililerin buraya dikkatini çekmek gerekiyordu. Bunun içinde böyle bir kazanın olması demek ki. Ama öyle zannediyorum ki ölümcül bir kaza olmadıkça o sapakla ilgili iyileştirilmeye gidilmeyecek. En son bu yaz refüje kendi imkanlarıyla reflektör yapıştıran bir bayan gördük. Demek ki o da tehlikenin farkındaydı ama yeterli olmadı. Sizden ricam bu sapak hangi belediyenin kapsama alanındaysa ya da burayla kimler ilgileniyorsa daha ciddi kazalar olmadan buranın aydınlatılması adına yetkililerin dikkatini buraya çekmenizdir. Saygılarımla...
 
 
“Kerbela, Müslüman ile kafirin savaşıdır”
 
 
Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği tarafından Aşura Günü etkinliği kapsamında İmam Hüseyin (a.s.) ve Kerbela Şehitleri Anma Programı düzenlendi. Programda konuşan Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, birlik, beraberlik adına önemli mesajlar verdi. Kerbela’nın Müslüman ile kafirin savaşı olduğunu vurgulayan Boztepe, “Peygamberimiz bize iki ağır miras bıraktı. Onun mirası olan Kuran ve Ehl-i Beyt’e sahip çıkmalıyız. Bunlar bir güvercinin iki kanadı gibi ve güvercinin bir kanadı olmazsa uçamaz” dedi.
 
Alaettin DEMİRBAĞ
GELİN TANIŞ OLALIM İŞİ KOLAY KILALIM.
Evet ‘gelin tanış olalım işi kolay kılalım’ sözünün çok doğru bir söz olduğunu bir kez daha anladık. Ben de çok etkilendim. Sinan Dedenin söylediği gibi hem kendi köyümüzdeki fitnelere hem de karşı köydeki fitnelere fırsat vermeyelim. Bizi birbirimize düşürmelerine müsaade etmeyelim.
 

Bahadır
TAKDİR EDYORUM
Ben bir Suni olarak alevi dedesinin çalışmaları taktir ediyorum.
 
 
Mehmet
Derneğimizi Kutluyorum.
Sevgili Seyyid Sinan Dedem, seninle gurur duyuyoruz, biz Alevilerin duygu ve düşüncelerini çok güzel dile getirdin ve inancımızı layıkıyla göstermiş ve yaşatmış oldun. Hz. Hüseyin’e gözyaşı akıtmamıza vesile oldun, seninle ne kadar gurur ve onur duysak azdır.
 
 
Ahmet
Çok Güzel Bir Gündü.
Daha önce de bazı Alevi dernek ve cemevlerinin aşure programlarına katıldım ama Hacı Bektaş Derneği’nin programı hepsinden daha güzel ve daha etkileyiciydi. Hacı Bektaş Derneği’ne ne kadar teşekkür etsek azdır, ilk defa Peygamberimizin Ehlibeytini anlatan, onların yaşadıklarını dile getiren bir programa katılmama vesile oldular ve ilk defa Ehlibeyte bu denli içten gözyaşı döken insanları yani Alevileri yakından görmüş ve tanımış oldum. Biz Sünniler ile Aleviler arasında bir farkın olmadığını, aksine biz Sünnilerin Ehlibeyt konusunda daha bilgisiz olduğunu görmüş oldum. Okunan Kuran ve söylenen mersiyeler beni ta Kerbela’ya götürmüş oldu. 2 gündür programın etkisi altındayım, emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum ve dergah inşaatlarının bitmesi için elimden geleni yapacağım.
 
 
Eren Cem
Tek kelime ile mükemmel bir merasimdi. Emeği geçenleri kutluyorum.  Ya İmam Hüseyin.
 

Çerkezköy Trakya’ya örnek gösterildi
 
 
Çerkezköy Belediyesi’nin İSO 9001 Belgesi yenilendi. 2006 yılında İSO 9001 Belgesi alan Çerkezköy Belediyesi’nin, TSE tetkik uzmanları tarafından, İSO belgesi gereklerinin kurum tarafından yerine getirilip getirilmediği denetlenerek, İSO 9001 belgesi yenilendi.
 
Ahmet Şanlı
Komik
Merhaba, Siz herhalde insanlarla dalga geçiyorsunuz. Ya da bu yazıyı buraya yazan arkadaş herhalde Çerkezköy'de ikamet etmiyor. Bu yazıyı burada yayınlamadan önce keşke şöyle biraz dışarı çıkıp ilçenin sokaklarında dolaşsaydınız. Ne kastettiğimi daha güzel anlamanız için örnek olursa;
* Çerkezköy'de 10mt dahi olsa hiç bir şekilde çukursuz veya yamasız yol yok
* Halkın gidip rahatça dinlenebileceği doğru düzgün bir park yok.. Tepe'deki her pazar otogar curcunasına dönen rezilliği saymıyorum bile..
* Alt yapı hiç oldu mu ilçemizde?
* Mimari çarpıklıktan bahsetmiyorum hiç..
* Sosyal aktivite olarak yapılan hiç bir şey yok, özellikle gençler için hiç bir sosyal aktivite yok..
* Ufacık caddelere, ikili park yaparak trafik felç oluyor. Çerkezköy'ün trafiği zaten rezalet, göbekte de ekip otosu durunca hepten curcuna oluyor.
Daha sayacak o kadar çok şey var ki, bu yazıyı burada yayınlayan arkadaşların yüzü kızarmadan bu işi yapabiliyorsa, benim buraya yazacaklarım da pek bir anlam ifade etmeyecek..Komik..
 
 
Vatandaş
Komedi
Uzun uzun yazmaya gerek görmüyorum. Tse görevlileri kağıda bakarak bir şeyler söylemiş. Acaba bir Allah’ın kulu bu görevlileri arabayla, olmadı yaya olarak 5 dakika Çerkezköy sokaklarında gezdirseydi ne diyeceklerdi? :) Yani sayın gazeteciler siz bizi güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün mizah köşesi eksikti gazetede bu gibi yazılar sayesinde o köşenin yokluğunu hissetmiyoruz sağ olun var olun. :)
 
 
Ordu; İlçe başkanlığına aday değilim
 
 
MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, 3 Aralık’ta başlayan kongre süreci ile ilgili açıklama yaptı. Kendisinin kongrede aday olmayacağını söyleyen Ordu, 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan adaylığının sinyalini verdi.
 
Ülkücü
Teşekkürler başkan

Sayın başkan şimdiye kadar MHP’ye harcadığın emek için teşekkür ederiz. Bırakıyorum diyorsan da taktir senin. Neşat Kardeş ve Hacı Bayram denen arkadaşlara da sormak lazım sizdeki bu kar yangını niye söyliyim size de bir iyiliği dokunmuştur yoksa bu kadar nefret etmezdin. El isaf bu adamın bu partiye yıllarca emeği oldu. Bir ülkücü olsanız bunları yazmazsınız hizmetlerinden dolayı teşekkür edersiniz siz olsanız olsanız MHP görünümlü ajan olabilirsiniz. Sizler zaten yıllardır MHP’liyiz diyip MHP’ye oy vermediniz. Şimdi ne yüzle başkana bu itamda bulunuyorsunuz? Ne olursa olsun yorumlar çok saygısızca ben sizin gibi düşünmüyor, yıllardır partimin kahrını çeken başkanıma çok teşekkürlerimi sunuyorum.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10