İstasyon Mahallesi’nde bir sır ölüm daha

Bir hafta önce, İstasyon Mahallesi Ergin Sokak’ta banyoda ölü bulunan Neslihan Arslan’ın (23) ardından önceki gece de yine aynı mahalle ve sokakta ikamet eden 26 yaşındaki Zeliha Coşkun şüpheli bir şekilde

Çerkezköy 21.12.2011 18:49:00 0
İstasyon Mahallesi’nde bir sır ölüm daha
İstasyon Mahallesi Ergin Sokak’ta ikamet eden Zeliha Coşkun (26), önceki akşam hayatını kaybetti.
 
YERDE BAYGIN HALDE YATARKEN BULUNDU
Edinilen bilgiye göre; bir çocuk annesi Zeliha Coşkun, kendisinin de daha sonra yanlarına gideceğini söyleyerek çocuğunu üst katta oturan kayınpederinin yanına gönderdi. Bir süre Zeliha Coşkun’un yanlarına gelmesini bekleyen çocuğu ve kayınpederi, Zeliha Coşkun’un yanlarına gelmemesi üzerine durumdan şüphelenerek alt kata indi. Zili çalmasına rağmen kapının açılmaması üzerine camı kırarak eve giren Zeliha Coşkun’un kayınpederi, gelinini yerde baygın halde bulunca durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Genç kadın, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, yolda hayatını kaybetti.
 
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Sara hastası olduğu öğrenilen Zeliha Coşkun’un sara krizi ya da soba zehirlenmesinden hayatını kaybetmiş olabileceğinden şüphelenilirken, Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’nda Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı İbrahim Can’ın yaptığı incelemenin ardından Zeliha Coşkun’un cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çerkezköy Haber / Kader BİLGEN  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10