Kızılpınar Belediyesi’nden depremzedeler için ‘Yardım Gecesi’

Kızılpınar Belediyesi, Van’da Kızılpınar’a gelen depremzedeler yararına yardım gecesi düzenleyecek. Geceden elde edilen gelir ile depremzedelerin ihtiyaçları karşılanacak.

Çerkezköy 22.12.2011 19:19:00 0
Kızılpınar Belediyesi’nden depremzedeler için ‘Yardım Gecesi’
Kızılpınar Belediyesi tarafından, Kızılpınar Kültür Merkezi’nde, 24 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da, Van için ‘Şiir ve Türkü Dinletisi’ düzenlenecek.
 
DEPREMZEDELERİN İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK
Kızılpınar Belediyesi, Van’da yaşanan elim olay sonucu, Kızılpınar’a göç eden depremzedeler için ‘Şiir ve Türkü Dinletisi’ adı ile yardım gecesi düzenleyecek. Geceden elde edilen gelir ile depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanacağını belirten Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, “Kızılıpınar’a, Van’dan 146 aile göç etti. 200’e yakın depremzede öğrenci, okullara yerleştirildi. Kızılpınar belediyesi olarak ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz ancak yeterli olmuyor. Çünkü bu insanların birçoğu valizlerini alıp geldiler. Her anlamda yardıma ve desteğe ihtiyaçları var” dedi. Korkmaz, yardım gecesine, esnafların, iş adamlarının, kamu ve özel sektör temsilcilerinin katılmasını istedi.

Çerkezköy Haber / Kader BİLGEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10