Kızılpınar Belediyespor lidere karşı

1.Amatör Küme B Grubu’nda son haftalarda yakaladığı çıkışla şampiyonluğa ortak olan Kızılpınar Belediyespor ligin 13.hafta karşılaşmasında evinde lider Ulaş Belediyespor’u konuk edecek. Kar

23.12.2011 19:11:00 0
Kızılpınar Belediyespor lidere karşı
1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Kızılpınar Belediyespor ile Ulaş Belediyespor Kızılpınar’da karşı karşıya gelecek.
 
İLK DEVREYİ 15 PUANLA KAPATTI
Lig’de Süper Amatör Lig mücadelesi veren Kızılpınar Belediyespor 1.Amatör Küme B Grubu’nda ilk devreyi 15 puanla ikinci sırada tamamladı. Kızılpınar Belediyespor ikinci devrenin ilk haftasında deplasmanda Kapaklıspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında her iki devrede goller bulan Kızılpınar Belediyespor karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet çıkarmıştı. Ligde yükselişini sürdüren Kızılpınar Belediyespor 11.hafta evinde Trexta Fevzipaşaspor’u konuk etmişti. Rakibi karşısında ilk devrede iki farklı mağlup durama düşmesine rağmen disiplinden kopmayan ev sahibi ekip karşılaşmadan 7-3’lük galibiyet ile ayrılmıştı.
 
ÜST ÜSTE YEDİ GALİBİYET
Üst üste aldığı galibiyetlerle rakiplerine gözdağı veren Kızılpınar Belediyespor bir önceki hafta deplasmanda Sarayspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyan Kızılpınar Belediyespor bulduğu golle karşılaşmanın ilk devresini önde tamamladı. Rakibine top yapma imkanı vermeyen Kızılpınar Belediyespor karşılaşmanın ikinci devresinde de bir gol bularak karşılaşmadan da 2-0’lık üstünlükle ayrılarak üst üste yedinci galibiyetini aldı.
 
27 PUAN TOPLADI 
Haftaya lider olarak giren Ulaş Belediyespor ligin 11.hafta karşılaşmasında Sarayspor’u konuk etti. Rakibi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen çabuk toparlanan Ulaş Belediyespor ikinci devrede bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet çıkarmıştı. Bir sonraki haftayı bay olarak tamamlayan Ulaş Belediyespor ligde oynadığı on karşılaşmada 27 puan topladı.
 
13.00’DE BAŞLAYACAK
Kızılpınar Belediyespor ile Ulaş Belediyespor ligin 13.hafta karşılaşmasında Kızılpınar Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.
 
‘’HEDEFİMİZ ÜÇ PUAN’’

Kızılpınar Belediyespor karşılaşmadan galibiyetle ayrılması halinde rakibi ile puanlarını eşitleyecek. Kızılpınar Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Çolak Ulaş Belediyespor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını ifade ederek, ‘’hedefimiz üç puan. Bunun için de elimizden geleni yapacağız’’ dedi. Süper Amatör Lig’e çok yaklaştıklarını kaydeden Vedat Çolak ‘’karşılaşmada bizler için büyük bir önem taşıyor. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Bizler kalan haftalarda puan kaybı yaşamayarak rakibimizin puan kayıpları yaşamasını bekleyeceğiz. Bunun için de önümüzdeki dört engel var. Ulaş Belediyespor karşısında üç puanla ayrılmak istiyoruz’’ diye konuştu.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10