Veliköyspor'da tek hedef galibiyet

Kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda istediği sonuçları alamayan Veliköyspor yarın kendi evinde konuk edeceği Malkaraspor karşısında galibiyet arayacak. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, Mal

23.12.2011 19:15:00 0
Veliköyspor
Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ligin yedinci hafta mücadelesinde kendi evinde Malkaraspor ile karşı karşıya gelecek.
 
VELİKÖYSPOR MALKARASPOR'U KONUK EDECEK
Veliköyspor ligin 7.haftasında kendi evinde Malkaraspor ile karşı karşıya gelecek. Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Malkaraspor karşılaşmasına hazırlanan Veliköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. İki ekip geçen sezon karşı karşıya gelmiş Malkara’da oynanan karşılaşma 1-1 sonuçlanırken, Veliköy’de oynanan karşılaşmayı ise temsilcimiz 2-1’lik skor ile galip ayrılmıştı. Veliköyspor şimdiye kadar aldığı 3 galibiyet 2 mağlubiyet 1'de beraberlik ile 10 puanla 4.sırada yer alıyor.
 
''GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK''

Ligin ilk haftalarına kötü başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda toparlanan Malkaraspor ise 5 puanla yedinci sırada bulunuyor. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, Malkaraspor karşısında mutlak üç puan parolası ile mücadele edeceklerini galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Kendi evlerinde oynadıkları karşılaşmalardan istedikleri skorlar ile ayrılmayı başaramadıklarını dile getiren Sarı, Malkaraspor karşında elde edecekleri galibiyet ile içte kazanamama stresini üzerlerinden atmak istediklerini belirtti. Ahmet sözlerine şöyle devam etti: ''. Malkaraspor karşılaşması çok zor geçecek. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp, zirve yarışını sürdürmemiz gerekiyor. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok'' dedi. Veliköyspor ile Malkaraspor arasında yarın saat 13.00'de Veliköy Sahası'nda oynanacak karşılaşmayı Serhat Yalnız, Murat Aktaş ve Onur Esen hakem üçlüsü yönetecek. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10