Okul için ilk kepçe vuruldu

Kapaklı Atatürk Mahallesi’nde İl Özel İdaresi ve Belediye işbirliği ile yapılacak olan 40 derslikli ilköğretim okulunun yapım çalışmalarına başlandı.

Çerkezköy 26.12.2011 17:59:00 0
Okul için ilk kepçe vuruldu
ÇALIŞMALAR BAŞLADI
İhale bedeli 3 milyon 450 bin TL olan ve 2 milyon TL’si belediye tarafından karşılanacak olan ilköğretim okulunun, ihalesinin yapılmasının ardından inşaat ruhsatının da alındığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yeni okulun tamamlanması ile birlikte Atatürk Mahallesi’ndeki okul ihtiyacının bir nebze de olsa çözüleceğini ifade etti.
 
“HAYIRSEVER BEKLİYORUZ”
Okulun biran önce tamamlanması için belediye olarak üzerlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getireceklerini belirten Başkan Mandalı, “Kapaklı’nın nüfusu her geçen gün artıyor. Türkiye’de en fazla göç alan bölgeyiz, kısacası küçük Türkiye’yiz. Artan nüfusa göre her yıl bir ilköğretim okulunun yapılması gerekiyor. Bahçelievler Mahallesi’nde okul yerimiz hazır. Okula başlamak için bir hayırsever bekliyoruz. Bahçelievler Mahallesi’ndeki okul sıkıntısının çözümünde biz de belediye olarak katkıda bulunacağız” dedi. Güney Yapı firması tarafından yapılacak olan 40 derslikli okulun temel atma töreninin önümüzdeki günlerde yapılması ve okulun 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılına yetiştirilmesi bekleniyor.
Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10