Kırklarelispor’da hedef Alanyaspor

Spor Toto 2. lig Kırmızı grubunun Yeşil beyazlı ekibi Kırklarelispor Alanyaspor’u gözüne kestirdi. Önceki hafta zirve yarışında 2. sırada bulunan Kızılcahamam’ı evinde 2-0 yenerek büyük sük

29.12.2011 19:07:00 0
Kırklarelispor’da hedef Alanyaspor
Takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp 2. Başkanı Ahmet Yalçınöz  Kırklarelispor’un Süper Amatör Küme’den 3.lige yükseldiğini, 3. lige geldiği gibi şampiyon olarak 2.lige yükseldiğini ve hızlı yükselişin Kırklareli’nde beklentileri  de yükselttiğini söyleyerek “ Takımımızın şampiyon olarak hızlı yükselişi beklentileri arttırdı. Sezon başladığı gibi taraftarımız 2.ligde de şampiyonluk beklentisi içine girdi. Bunun böyle olması da normal, Süper amatörde şampiyon oluyorsunuz, ardından yükselme grubuna gidiyor orada da yenilmeden şampiyon olup 3.lige yükseliyorsunuz. 3.lige çıktığınız gibi yeni bir takım olarak 3.ligde de şampiyon olup 2. lige yükseliyorsunuz” dedi.
 
HEDEF ÜÇ PUAN

İkinci lig’de yeni bir ekip olduklarını belirten Yalçınöz”  Yeni bir takım kurduk. Başlarda uyum sorunu yaşadık. Ancak Kırklarelispor zor günleri geride bıraktı. Bundan sonra hedefimiz ligi zirvede bitirmektir.  Puan tablosuna baktığınızda liderle 10. sıradaki takım arasında bile kapanmayacak bir fark yok. Lider ve takipçisi puan kaybediyor. Bu gurupta takımlar denk. Her takım birbirini yenecek güçte. Biz bu avantajı kullanıp üst sıraları hedefliyoruz. “ dedi. Trakya’nın 2.ligde tek temsilcisi olan Kırklarelispor  2.lig kırmızı gurupta 21 puanla 7. sırada bulunurken, 17.haftada deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor ise 20 puanla 10. sırada bulunuyor.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10