50 bin nüfusa 50 yıl yetecek su projesi

Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, belediyecilik hizmetleri açısından başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, başkanlığı süresince yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakk?

Hayrabolu 31.12.2011 03:21:00 0
50 bin nüfusa 50 yıl yetecek su projesi
Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, belediyecilik hizmetleri açısından başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirtti.
 
‘ALTYAPI ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERDİK’
2011 yılını değerlendirerek, yeni yıl projeleri hakkında bilgi veren Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, belediyecilik hizmetleri açısından başarılı bir yıl geçirdiklerini ifade etti. Özellikle ilçenin alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini ve önlerindeki süreçte de uzun vadeli programları faaliyete geçirmek istediklerini kaydeden İrtem, "Hedeflerimiz arasında 1968'li yıllarda yapılan şehir içi içme suyu şebekesini komple yenileyecek, vatandaşlarımızın sağlıklı su içmesi için 50 bin nüfusa 50 yıl yetecek su projemiz var. Diğer bir projemizde kanalizasyon şebekesinin yenilenmesine yönelik bir çalışmamız var" dedi.
 
FESTİVAL VE FUARLARA KATILIM YOĞUN
Sosyal ve kültürel çalışmalar kapsamında, Hayrabolu Ayçiçeği Festivali ve sanayi fuarını bu yıl çok daha kapsamlı olarak kutladıklarını belirten Hasan İrtem, ilçe insanı ve misafirlerin eğlenceli vakit geçirdiklerini söyledi.

Çerkezköy Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10