Bony Çorap’tan ‘altınlı’ yılbaşı kutlaması

Bony Çorap çalışanları yılbaşı etkinliğinde bir araya geldi. Çalışanların gönüllerince eğlendiği etkinlikte çekiliş yapılarak 26 çalışana altın hediye edildi.

Çerkezköy 1.01.2012 19:09:00 0
Bony Çorap’tan ‘altınlı’ yılbaşı kutlaması
Bony Çorap çalışanları, yılbaşı dolayısıyla, önceki gün 16.00-18.00 saatleri arasında fabrikanın yemekhane bölümünde bir araya gelerek, yeni yılı kutladı.
 
‘BONY ÇORAP BÜYÜK BİR AİLE’
Bony Çorap tarafından düzenlenen yılbaşı etkinliğinde konuşan Fabrika Müdürü Tahsin Deniz, “Yoğun, yorucu ve başarılı bir yılı geride bıraktık. Bu başarıda, sizin alın teriniz var” diyerek, bu başarıdan dolayı tüm fabrika personeline teşekkür etti. Deniz, “Büyük ve başarılı bir aileyiz. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Kendimiz, ailemiz, fabrikamız ve Türkiye için el ele vererek çalışmalıyız” dedi. Deniz, çalışanların yeni yılını kutlayarak, yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti. 
 
‘BAŞARI ÇALIŞARAK ELDE EDİLİR’
Fabrika Müdürü Tahsin Deniz’in ardından konuşma yapan Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, ne müdür ne de çalışanın birbirinden farklı olmadığını belirterek “Bu fabrikada herkesin önü açık. Başarı, çalışarak elde edilir. Önemli olan çaba göstermek ve iyi niyetli olmaktır. Çaba sarf ederek isteyen herkes, istediği yere gelir” dedi.
 
‘HER ZAMAN ARKASINDAYIZ’
Çalışanlarına ‘evlatlarım’ diyerek seslenen Yönetim Kurulu Başkanı Gülkaya, “Her zaman arkanızdayım. Doğru çalışıp, dürüst davranan kimseyi yalnız bırakmam. Benim için değerlisiniz. Bony Çorap sizlerle var” ifadesini kullandı. Önemli olanın ayakta durmayı başarabilmek olduğunu ve bunun için de fedakarlık yaparak daha çok çalışmaları gerektiğini kaydeden Gülkaya, başarılarını devam ettirerek, güzel bir yıl geçirmelerini temenni etti.
 
KÜÇÜK ALTIN DAĞITILDI
Konuşmaların ardından, tüm fabrika çalışanları arasında çekiliş yapıldı. Kura çekilerek yapılan çekilişte, 26 fabrika çalışanına küçük altın hediye edildi. Çekilişin ardından, yönetim kurulu ve fabrika çalışanları, müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya’nın da çalışanlarıyla birlikte eğlendiği etkinlik saat 18.00’a kadar devam etti.
 

Çerkezköy Haber / Kader BİLGEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10